XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

4-H-Horse Poster app


Att vara medlem i 4-H ger barnen en utmärkt möjlighet att växa och lära sig mer om världen runt omkring dem. 4-H klubbar ger ett antal möjligheter för barn och tonåringar som är intresserade av hästar, från professionellt organiserade hästshower och kliniker till utbildningsevenemang som är avsedda att hjälpa dem att lära sig mer om sina favoritdjur. Ungdomar kan visa upp vad de har lärt sig genom att skapa affischer detailing aspekter av ridning, häst vård och kända hästar i historien.

fysiologi Studier

Anatomi och fysiologi av hästen är ett fascinerande föremål för en 4-H affisch. Att förstå hur ben, senor och muskler arbeta på en häst kan göra människor bättre ryttare genom att hjälpa dem att komma i samklang med sina fästen. Poster skapare kan fokusera på hur hästar och ryttare arbetar tillsammans, komplett med illustrationer av hästar hoppar staket, samlas boskap, kör lopp och deltar i andra hästsport. 4-H-medlemmar kan även använda bilder av equine skelett och muskulatur för att illustrera hur hästen rör sig under var och en av dessa händelser.

equine Health

Hästar är benägna att ett antal krämpor och sjukdomar, och en affisch med fokus på hälsofrågor kan vara informativ. Många nya hästägare är dåligt rustade för att känna igen vanliga hälsoproblem som kolik; en informativ affisch är det perfekta sättet att få uttrycka ute. Poster ämnen kan inkludera bästa avmaskning schema, symtom på vanliga hästsjukdomar och den rekommenderade vaccinationsschemat.

ridning Styles

Ridning omfattar allt från eleganta dressyr till spänningen i rodeo. 4-H medlemmar vet bättre än de flesta hur många olika stilar av ridning finns och de kan använda denna kunskap för att skapa en övertygande display som ska bli intressant att ryttare och icke-ryttare också. Medlemmar kan visa bilder av olika typer av sadlar och träns, inklusive antik tack från medeltiden till det gamla väst. 4-H medlemmar kan också fokusera på hur olika typer av klibb är utformade för att ge hästen optimal rörelsefrihet samtidigt som föraren att förbli säker.

kända Hästar

Från fiktiva hästar som Black Beauty och Flicka till Alexander den stores Bocephus, det finns gott om kända hästar i historien. 4-H deltagarna kan fokusera på ett visst område, som kända hästar från historien, modern litteratur och film, eller ge en mer generell inriktning på hur skildringar av hästar spegla samhället. Oavsett vilken strategi de tar, kan 4-H barnen hitta massor av material, online och offline. De kan pryda sina affischer med bilder av kända hästar hämtat från Internet och förbättra informationen på skärmen med unika fakta och aktiviteterna tittare kanske inte tidigare känt.