XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Alternativa Idéer för Privacy Fäktning


En bit i privatlivet i din trädgård kan göra det lättare att slappna av, liksom blockera fula stadsdel varven. En privatliv staket kan också vara en attraktiv del av din egendom förutom att vara användbar. Var kreativ med material som du bygger ditt staket med och välj levande stängsel som är gjorda av växter och träd.

rustik staket

För en rustik design, bygga ett privatliv staket med oavslutade grenar eller stockar. Låt barken på ett naturligt utseende. Du kan stå grenarna i vertikala rader utan blanksteg i mellan med en höjd som är tillräcklig för att ge avskildhet. Liksom, kan du skapa mönster eller motiv på en robust staket struktur med grönska och sedan plantera murgröna eller andra krypande växter under staketet. Dessa anläggningar kommer så småningom ansluta sig till stängslet och växa för att fylla i eventuella luckor eller utrymmen kvar.

Cypern träd

Ett bra val för en grön staket kommer Cypern träd växer mellan 3 till 4 fot per år, vilket innebär att det snabbt skapar ett privatliv skärm för din trädgård. Det kommer också att bidra till att dämpa ljud, vilket ger dig visuella och auditiva integritet. Den Cypern är relativt lätt att ta hand om, kommer att växa i de flesta ljusförhållanden och är inte noga jordart eller vattning.

Brick Fence

Alternativa Idéer för Privacy Fäktning


Använda tegelstenar för att bygga ditt staket innebär en robust struktur som kommer att pågå en lång tid. Tegel finns i en mängd olika färger och storlekar, så att de kan matcha din varvet inredning eller hus material. Använd murbruk att fästa blocken tillsammans. Ett mönster kan skapas genom att använda olika färgade eller formade tegelstenar i ditt stängsel.

Thuja Green Giant Evergreen

En annan levande staket idé är Thuja gröna jätte vintergröna träd, som växer upp till 5 fot per år. Av detta träd charm är att det växer naturligt i en estetiskt tilltalande konform utan beskärning eller formning krävs. Den har en frisk doft, är sjukdomsresistenta och kommer att hålla grannar buller från din trädgård också.

flaskor

Alternativa Idéer för Privacy Fäktning


Klara eller färgade glasflaskor kan skapa en attraktiv och ovanlig staket. Använd cement eller murbruk att fästa flaskorna tillsammans och hålla den stabil. Inte bara detta att lösa staket problem, men det bidrar också till miljön genom återvinning. Använd olika färgade flaskor för att skapa ett mönster eller bara en färgglad staket. Denna idé kan också vara ekonomiskt om du har många glasflaskor lagras eller samlas in.