XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Är det säkert att bränna duraflame Braskubb i trä Brasvärme?


Regelbundna Duraflame firelogs är populära substitut Ved brända i många sorter av öppen härd eldstäder. De kan inte säkert brännas i vedspisar baserat på deras tendens att falla sönder och blossar upp under bränningen.

duraflame Stax

I oktober 2010, duraflame infört en produkt som kallas Stax. Till skillnad från de ursprungliga Duraflame loggar, kan Stax loggar på ett säkert sätt förbränns i vedspisar. Stockarna som bränner som äkta trä, är hårdare än vanliga Duraflame stockar och inte sönderdelas eller blossa upp som de ursprungliga stockarna.

Arrangera loggar

Öppna vedspis ventiler luftintags bred eller ställa in kontroller för att en hög bränn nivå. Kors och tvärs två Stax loggar inuti kaminen utan att ta bort pappersomslag. Ordna stockarna med pilarna på förpackningen vända nedåt och pappers sömmarna inför spisen dörren.

Starta Fire

Tänd stockarna vid pilen markeringarna stänger kamindörren och sänka kontroller medium. Justera inställningarna eller luftventiler för att styra förbränningshastigheten. Lägg till fler stockar som krävs för att upprätthålla önskade värmenivåer.