XXXXX.com  Home
importcarsite.com  HuvudsidaEtt skåp installations passar skåp, främst i köksutrymmen och badrum. Installationen del av jobbet är normalt bara en aspekt av rollen. Du kan vara passande fabrikstillverkade skåp eller specialbyggda enheter. Du kan användas i en permanent verksamhet eller som egenföretagare agent. På grund av lyft inblandade, är det troligt att vara ett skåp installatör som en del av ett par eller liten grupp.

Leverans

Såvida leveransen sker via en separat, samordnat system måste du samla platta packade enheter från lagret, ladda dem i en skåpbil och leverera dem till platsen. En bra lagerchef kommer att råda dig om en logisk packningssekvens, så paketen måste du först placeras närmast van dörrarna. På plats kommer du att behöva lasta förpackningarna. Du kommer vanligtvis lasta några i taget, snarare än allt på en gång, att lämna dig själv utrymme att arbeta.

Montering

En viktig del av ett skåp installations jobb monterar skåpen på plats. Försiktigt uppackning rutorna och identifiera komponenterna är utgångspunkten. Se till att du inte förlorar några komponenter är avgörande. monteringsanvisningar är ofta illustration baserade snarare än textbaserad. Detta är särskilt sant för hela Europa eller globala tillverkare, för att undvika språkbarriärer. Du måste kunna dechiffrera bilderna och följ steg-för-steg-instruktioner. Du måste kunna använda enkla verktyg, såsom en skruvmejsel, måttband och hammare.

Installation

Du måste ta hänsyn till befintliga inventarier och antingen ta bort dem eller komma runt dem. Golvlister behöver vanligtvis tas bort. Mains eluttag behöver vanligtvis arbetas runt. Du måste kunna borra hål exakt och säkert i väggar, för att ge ankarpunkter för de monterade skåp. Att arbeta med en partner, måste du kunna hålla slaktkroppar mot väggen och fäst dem på plats. Du kommer att behöva för att passa dörrar. Du kan också uppmanas att passa bänkskivor. Du kanske också måste fixa dekorativa och funktionella utsmyckningar, såsom socklar, kornischer och under-skåp belysning remsor.

andra faktorer

Skåp installatörer är ibland att bidra till att göra skåpen också. Du kan bli tvungen att ge dina egna verktyg och transport. Även om det är möjligt att arbeta som ett skåp installatör utan formella snickeri kvalifikationer, dessa kallas i vissa inlägg. Dessa tjänster tenderar att vara där skåpen är specialbyggda, eftersom de är mer benägna att göras från äkta trä. Genomsnittliga lönerna för köks montörer varierar från ca £ 22.500 till ca £ 26.500, enligt Total jobb.