XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Återställa en Compaq 6910p


När du har ett problem eller problem med din Compaq 6910p, kan det bidra till att återställa systemet till de ursprungliga inställningarna för ett tidigare datum. Genom att aktivera återställningen och skapa en återställningspunkt, kan du återställa operativsystemet och tillåta den att fungera som den gjorde innan problemet började. Dina personliga datafiler kommer inte att gå bort, men du kommer att behöva installera och uppdatera programvaran och drivrutiner. Det behövs också återansluter din Internet-anslutning. Med några få steg, kan du ha datorn igång och tillbaka till sitt gamla jag.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och skriv "System" i textfältet. Välj "Systemåterställning" i listan. "Återställ systemfiler och inställningar" öppnas.

2 Kontrollera att Systemåterställning är aktiverat och skapa en återställningspunkt, om det inte finns en uppsättning upp. Klicka på fliken "System Protection" och markera rutan bredvid System "C :," och klicka på "Skapa". Ange en beskrivning för återställningen, såsom "First återställningspunkt" och klicka på "Skapa". Klicka på "Finish" för att bekräfta.

3 Klicka på "Nästa" för att visa listan över tillgängliga återställningspunkter. Välj en återställningspunkt som är daterad innan problemet uppstod, och klicka på "Nästa". Välj en annan återställningspunkt om ett fel dyker upp som säger att datorn inte kan använda den du valde.

4 Klicka på "Finish" när datorn ber dig bekräfta återställningspunkten. Klicka på "Ja" för att utföra systemåterställning. Denna operation får inte avbrytas.

5 Klicka på "Starta" när återställningen är klar att starta om datorn. Klicka på "Avbryt" om Recovery Manager visas. Låt datorn att starta i Windows. Det kommer då att vara tillbaka till fungerande skick.