XXXXX.com  Home
importcarsite.com  HuvudsidaFamiljens semester är precis runt hörnet när du återställer en vintage Shasta trailer. Innan världen av lyx husvagnar och husbilar, husvagnar var porten till längdskidåkning väg resor och sporre-of-the-ögonblick semester. Den unika kompakta storlek och form levererar tillräckligt sovutrymme samtidigt lätt bogseras bakom en bil. Gör-det-själv restaureringen är biljetten till att få en av dessa resor pärlor tillbaka till livet och inleder prisvärda semester i ett ögonblick.

Instruktioner

extern Reparation

1 Inspektera utsidan av årgång Shasta trailer för skador. Slitage från år av resor kan lämna sprickor i metall sidospår och ruttnande trä. Även inspektera däcken, hjulsystem och problem.

2 Reparera skadade yttermaterial. Vintage Shasta släpvagn delar kan hittas genom skrotgårdar, antika restaurering artister eller genom släpvagnsreservdelskataloger eller webbplatser. Den ursprungliga designen var ganska enkel, vilket gör att ta bort skadade delar som enkelt som att skruva muttrar och bultar.

3 Sand ner alla områden med flisas måla eller rost. Börja med 1000-grit sandpapper och gradvis arbeta till 36-grit att skapa en jämn arbetsyta på släpet.

4 Tape plastfolie till fönster och dörr på släpvagnen för att skydda den från sprayfärg.

5 Spraya utsidan av släpvagn med primer. Följ anvisningarna på din typ av primer. Beroende på den färg du planerar att måla trailern och sin ursprungliga färg, kan det vara nödvändigt att applicera flera skikt av primer.

6 Måla trailern sidospår med utformning och färgsättning du har valt. Antiquing entusiaster kommer att hålla de ursprungliga färgerna i tid då Shasta släp var populära.

VVS och elektrisk Repair

1 Inspektera VVS och elektriska ledningar för trasiga rör och trasiga ledningar.

2 Ta bort eventuella rör som är felaktiga eller instabil. Ersätt med vintage beställts från en Shasta trailer marknadsplats.

3 Byt ut ledningar som visas defekt. Romb alla anslutningar och omkopplare för att säkerställa att hela vagnen är korrekt installerade. Dålig ledningar kan resultera i en elektrisk kortslutning och eventuell brand inuti en släpvagn.

Renovera Inside

1 Rengör insidan av årgång Shasta trailer. Använd en orange renare att bryta upp fett på interiör trä och ånga för att rengöra mattor och klädsel. Bestämma vilka aspekter av interiören du vill ersätta.

2 Ta bort inner mattan och ersätta med mattan kvarleva.

3 Mät säten med en trasa måttband från botten av ryggstödet, upp och över toppen av sätet och på den del av sätet där du sitter. Detta är längden på tyg du kommer att behöva reupholster. Mät bredden på den bredaste delen av sätet. Tyget ska vara så här bred plus två inches.

4 Drape nytt tyg över sätet. Börja längst ned på ryggstödet och vik kanten under en ren mönster. Tack på plats med klädsel nubb. Fortsätt denna process skapar jämna sömmar längs sidan av sätet.

5 Upprepa steg 3 och 4 i avsnitt 3 för andra sittplatser i trailern.

6 Lägg din egen personliga kontakt med nya draperier, persienner eller gardiner, liksom kuddar, väggbonader och sängkläder. Bilder och böcker kan göra en vintage Shasta trailer känns som den perfekta hem hemifrån.