XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Baracuda g3 felsökning


Ett hem pool kan vara den ultimata semester destination för alla sommar entusiasten, men att hålla din pool ren och klar att använda vid alla tillfällen kan vara en uppgift. Den Baracuda G3 pool rengöring vakuum ansluts till poolens skimmer eller dedikerad vakuumledningen för att rengöra din pool automatiskt. Några vanliga problem med G3 kan hålla vakuum från att göra sitt jobb effektivt, men innan du använder garantin för att få en ersättare, med hjälp av G3 ordentligt och veta hur man felsöker dessa vanligaste klagomålen kommer att spara en hel del huvudvärk.

Instruktioner

1 Kontrollera membranet av din Baracuda för skador. Om du upptäcker att Baracuda har blivit skadat, tar den med sin kvittot till en Zodiac återförsäljare.

2 Använd Pool Pulse flödesmätaren som följde med Baracuda att hitta rätt flödesnivå. Ta bort rengörings huvudet på din Baracuda och bifoga Pool Pulse till slutet av slangen i dess ställe, dränka den och sedan sätta på din filtreringssystem.

3 Rengör silkorg och din pool filter. Återställ ventilerna på din VVS grenrör om blå indikator på Pool pulsmätare är lägre än idealisk. Om det är för högt, återställ ventilerna och sänka inställningarna på din produkt installerade Flowkeeper ventil.

1 Rengör pump silkorgen och din poolens filter som skräp kan hindra pumpens drift.

2 Stäng din pool huvud avlopp, om det behövs.

3 Lyft Baracuda slang ovanför vattenytan ett avsnitt i taget för att leta efter läckor som kan behöva tätas.

4 Kontrollera membranet av din Baracuda för skador.

1 Justera returinloppet så att det avleder vatten nedåt. Detta är hur Baracuda rensar slumpmässiga delar av din pool. Retur inlopp är där filtrerat vatten återgår till din pool och om de är riktade rakt fram, kommer rörelsen av Baracuda slang vara begränsad.

2 Lossa låsringen varje returinlopp, rikta "ögongloben" nedåt och sedan åter dra fast låsringen. Om du inte kan justera returinlopp, måste du köpa returledningen avledare - artikelnr. W24100 - från en Zodiac återförsäljare.

3 Ta bort slangen från poolen om det är lindad eller vikt och koppla bort Baracuda fäste. Lägg slangen ut i solen för ett par timmar, så att den dämpas och räta ut.