XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Barns födelsedag göra idéer


Barn har inte alltid de medel för att köpa födelsedagskort för dem som de bryr sig om. De kan dock göra kort för sina vänner och familj med objekt som normalt finns runt huset. Även om kostnaderna uppstår, är den goda nyheten att till priset av två eller tre färdigköpta kort, kan barnen göra flera med bara några leveranser.

tyg blommor

Barnen kan göra blomma kort med ett stort sortiment av artiklar så att varje kort blir en one-of-a-kind mästerverk för mottagaren. För denna blomma kort, vika papper i hälften, och använda varmt lim för att placera blomblad skurna från kasserade jeans på framsidan centrum. Med hjälp av en nål och tråd, sy metall snäpp eller knapp från jeans till mitten av blomman. Med handledning, barnen kan även varmt lim pärlor runt ytterkanterna av kronbladen om de föredrar mer utsmyckningar. De kan skriva sina födelsedag känslor på insidan av kortet.

sy Det

Barns födelsedag göra idéer


Korsstygn och broderi är två relativt enkla sömnadsmetoder barn kan använda när du gör kort. Vik en liten bit tyg eller korsstygn material i hälften, spraya rikligt med spray stärkelse, och sedan järn. När du har strukna det, varmt lim tyget på papper så det kan hålla sin form. Genom att följa materialet till kartong, kan barnen sedan signera och datera den till nära och kära. Rita eller beskriva en enkel födelsedag meddelande med grundläggande ballong former, rosor eller uttryckssymboler på tyget i penna eller tyg markör som raderar lätt. Låt barnen välja sina favoritfärger att sy deras budskap i materialet. En enkel tillbaka stygn räcker för att fylla i former, om de väljer att använda broder metoden. Du kan spåra former i lim för de små och låta dem tillämpa garn direkt ovanpå i stället för att riskera idioter med synål.

födelsedag Frames

Skär en liten, 2-by-3-tums rektangel i mitten framför en hopvikt kartong. På baksidan av öppningen, att limma skrot bok hörn hålla ett foto på plats. Låt barnen dekorera framsidan av kortet med markörer eller färg. När de är färdiga, kan de sätta in en favorit skola foto så att mottagaren har inte bara ett kort, men en sentimental minnessak att de kan visa. En annan födelsedag kort idé som använder bilder innefattar användning av hantverk eller glasspinnar. Barnen skriva "Happy" på minnet som kommer att limmas över toppen av kortet och "födelsedagen" på botten pinne. De kan helt enkelt dekorera två som kommer att användas för att rama sidorna med former eller enstaka färger av färg. Med användning av en X-acto kniv, skär en rektangulär öppning i ramen, vilket lämnar en gräns av ungefär en halv tum. Ett foto kan placeras bakom öppningen med scrapbook hörn eller lim. Äldre barn kan vara mer benägna att göra något mer "vuxen" genom att försköna sina bilder med spets, doilies eller kalligrafi i stället för glasspinnar. Låt fantasin att flöda när de skapar dessa speciella födelsedagskort.