XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Beaded Stetoskop ID Instruktioner


Om du måste bära ett stetoskop varje dag för jobbet eller om du känner någon som gör det, ge det lite stil med en pärlstav stetoskop ID halsband. Denna typ av utsmyckning går höger in på stetoskopet för att lägga till lite färg och personlig stil till en annars tråkig bit av medicinsk utrustning. Halsbandet kommer inte att störa funktionen av stetoskopet alls, och det är lätt att ta bort om det behövs.

Instruktioner

1 Mät stetoskopet; specifikt mäta den U-formade delen av stetoskopet där det hänger på bröstet. Skär en längd av smycken tråd eller sträng att matcha denna mätning, men lägga till tre inches.

2 Rada upp dina pärlor på en bordsskiva, så att du kan välja ditt arrangemang innan du gör ditt halsband. Lägga smycke tråd eller sträng på bordet och placera pärlorna knappt det så att du kan se hur mycket utrymme du har. Kom ihåg att de första 1,5 inches på båda ändarna kommer att användas för att fästa änd-öglorna och inte kommer att pärlstav.

3 Använd märkte pärlor att stava ditt namn, om du vill, och placera dessa i mitten av pärla line-up. Använd dekorativt, pärlor i mönstret för ditt val på ömse sidor om ditt namn tills du når slutet av din tråd / snöre.

4 Ta ena änden av smycken tråd eller snöre och trä den genom botten av en glasögon slinga. Vika tråden eller strängen vid den punkt som är 3/4 tum från slutet, positionera den vikta delen över änden av den glasögonslingan. Placera en wireklämma runt tråden eller snöre strax under glasögonslingan. Använd smycken tång för att klämma crimp pärla och hålla tråden eller snöre på plats; skära bort överflödigt tråd eller sträng.

5 String dina pärlor på tråd eller sträng i den ordning du har dem på bordet, från vänster till höger. Fästa den andra eyeglass slingan till den motsatta sidan av strängen som du gjorde i steg fyra.

6 Skjut en glasögon slinga änden av halsbandet över en hörsnäcka stetoskop. Upprepa med den andra slingan på den andra hörsnäckan. Skjut hela beaded ID halsband nedåt tills den ligger platt mot den U-formade delen av stetoskopet. Placera den så namnet pärlor ansikte utåt.