XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Bidrag till datorutrustning


Anslagsmedel för datorer är för organisationer som har en federal ideell beteckning. De flesta organisationer ger datautbildning som en samhällstjänst. Bidragsmedel används för att köpa system för att utveckla vuxenutbildningscentra som tillgodoser funktionshindrade, hemlösa eller arbetslös. Anslagsmedel för datorutrustning är konkurrenskraftig, men här är en lista över organisationer som donerar datorer via ett ansökningsförfarande eller avsätta bidragsmedel för ideella organisationer att köpa datorutrustning.

National Cristina Organization

National Cristina Organization program donerar datorsystem och ger bidrag till ideella organisationer som är specialiserade på arbetsutveckling utbildning och pedagogisk utveckling för personer med funktionshinder och ekonomiskt utmanade människor. Men för att dra nytta av de resurser genom organisationen måste du bli en partner genom att tillämpa på sin webbplats. National Cristina Organization 500 West Putnam Avenue Greenwhich, Connecticut 06830 203-863-9100 cristina.org

Datorer för utbildning

Sponsrat av General Services Administration (GSA), Datorer för utbildning program får förfrågningar om datorutrustning och programvara från innerstadsskolor och ideella organisationer i olika utsedda federala regeringen Empowerment zoner över hela USA. Innan du ansöker om bidragsfinansiering eller utrustning donationer, kolla om du är i en federal regering Empowerment Zone-området. Institutionen för bostäder och stadsutveckling (HUD) har en interaktiv karta på sin webbplats alla federala regeringen Empowerment Zone områden i USA (se "resurser").

Intel US Community Grant Program

Intels US Community Grant Program är en dator bidrag och donationer program som ger bidragsfinansiering eller datorsystem för godkända skolor, K-12 och samhälls ideella organisationer. Programmet verksamhetsidé är att främja dator lärande och växel barn mot en karriär inom det datavetenskapliga området. Intel tillkännager datum under året som det kommer att acceptera bidrag ansökningar om finansiering genom sin webbplats (se "resurser").

Teknik Grant News

Teknik Grant Nyheter ger information om olika finansieringskällor. Grant finansieringskällor finns tillgängliga för att bygga datorsalar, genomföra bredbandsteknikinitiativ och utveckla dator läroplan för ungdomar i riskzonen när det gäller reparation hårdvara. Du kan prenumerera på sin hemsida för bidragsfinansiering meddelanden via e-post (se "resurser").

Bredbands USA Initiative Grants

BroadbandUSA initiativ är ett program som har bidragsfinansiering för att bygga bredband på landsbygden eller i områden som har befintliga bredbandsstrukturer för att vidareutveckla samhällen. Den broadbandusa.gov initiativet även medel för att bygga och genomförandet av offentliga datacentraler, som innefattar anslagsmedel för datorutrustning (stationära och bärbara datorer) och trådlös utrustning (nav och routrar).