XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Billiga Pirate kostym idéer


Pirat dräkter behöver inte vara dyra. I stället för att köpa eller hyra en kostym, kan du köpa eller hitta komponenter för att göra din egen. Eftersom pirater aldrig tycktes ha en uppsättning enhetlig, bortsett från kaptenen, kan utseendet på en pirat kostym anpassas till poster som kan hittas till hands.

Använd Husgeråd

Leta efter snusnäsdukar, halsdukar, långärmad knapp skjortor och västar. Snusnäsdukar kan knytas runt huvudet och halsdukar runt midjan. Satsa på svarta byxor och röda snusnäsdukar och sjalar om möjligt. Slet kläder kan användas; många pirater i filmerna tycktes ha tårar i sina kläder.

Handla på Dollar Store

Köpa tillbehör från leksaken del av en dollar store. Dessa kan bestå av en krok, svärd, stora falska hoop örhänge och ögonlapp. En uppstoppad papegoja skulle kunna sys på skuldran av dräkten. Den totala kostnaden för kostym kan vara mindre än £ 6.

Gratis gåvor

Vissa skaldjursrestauranger ge bort pirathattar till kunder, året runt eller på vissa dagar. Long John Silver har tidigare gett bort gratis pirat hattar på "prata som en pirat dag." Det skadar aldrig att be om en fisk- och skaldjursrestaurang har pirat hattar tillgängliga.

Gör en hemlagad pirat hatt

Använd en stor fyrkantig bit papper för att göra en origami pirathatt. Se Resurs 3 finns en länk till instruktioner för vikning. Ett alternativ är att skriva ut en pirat hatt mall på kartong och följ instruktionerna för att skapa en hatt och en lapp för ögat. Se Resurs 1 för en länk till en mall.