XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Blommande träd med taggar


Naturen har utrustat vissa blommande träd med taggar, och trimning eller beskärning dem är en utmaning. Taggar skyddar blommor och frukter av dessa träd från sophantering djur söker mat att äta och förbättra säkerheten av behållaren egendom. Även om sådana träd lägga ett dekorativt element till trädgården, ta den önskade mogna form och storlek beaktas när man väljer en plantering plats så att den inte utgör någon fara för människor eller husdjur. Undvik plantering nära lekplatser, däck, trottoarer och gångvägar.

Jerusalem Thorn

Jerusalem tagg (Parkinsonia aculeata) växer 20 till 25 fot hög och har en liten stam med en elegant krona som sprider 20 fot bred. De smala grenarna är täckta med en mjuk bark och straplike blad som liknar stripig streamers. Varje blad består av två till fyra remsor som är 10 till 12 inches lång och upp till en tum bred, och varje remsa har 25 till 30 par broschyrer. Även kallad mexikanska Paloverde bär trädet guldgula blommor på våren som lägger färg och doft till området. De taggiga grenar utgör en fara för förbipasserande om planterade nära vägar och vänster oputsad. De värme- och torka tolerant träd Trivs i USDA hardiness zoner 8 till 11.

Hagtorn

Hagtorn (Crataegus spp.) Bildar en trevlig och medelstora blommande träd i områden med tempererade väderförhållanden. Många små vita blommor täcker de taggiga grenar på våren som utvecklas till röda bär i slutet av sommaren. Blommor av vissa arter, men bär en obehaglig lukt. Engelska hagtorn (Craetagus laevigata), cockspur hagtorn (sporrhagtorn), glättat hagtorn (Crataegus nitidia), snår hagtorn (Crataegus punctata), Lavalle hagtorn (Crataegus x lavallei) och Washington hagtorn (Crataegus phaenophyrum) vanligen odlas sorter.

dvärg Poinciana

Dvärg Poinciana är inte en speciellt träd men ett generellt namn för träd i släktet Caesalpinia. Två vanliga odlade träd är Peachwood och stolthet Barbados. Blommorna på träden blommar på sommaren för att dekorera plats med sina rödgul sommaren. Taggar är inte synliga men förblir naturligtvis dolda på stjälkar mellan bladen.

Akacia

Släktet akacia består av många typer av träd och buskar, med och utan törnen. Dessa träd är också kallas slör, visslande törnen eller thorntrees och beroende på sort, producerar små blommor med fem röda, vita, krämfärgade, lila eller gula kronblad nästan omfattas av höga ståndare. Blommorna är naturligt anordnade i tjocka kluster på grenar med silver blad och långa, spetsiga taggar. Träd vanligen stämd för prydnads plantering och förbättra hemsäkerhet när planterade längs gräns väggar eller under fönster på grund av vassa taggar. Delar av trädet används till medicinska ändamål.