XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Bruna fläckar på gurka Löv


Gurka producerar normalt bra i hemmet trädgården, enligt University of Illinois Extension. Bruna fläckar på gurka bladen indikerar närvaron av en viss typ av sjukdom. Du måste först identifiera sjukdomen i syfte att utrota problemet.

bladfläcksjuka

Bladfläck är en bakteriell sjukdom som resulterar i bruna fläckar som så småningom faller ut ur bladet. Sjukdomen fortskrider ofta till gurka frukt, orsakar röta.

Altern

En svamp som kallas Altern orsakar blad gissel i gurkplantor. Växterna utvecklas bruna fläckar som ofta är omgivna av en ljusgul färg. Sjukdomen är sällsynt i gurkplantor, enligt Cornell University.

antraknos

Gurka växter som lider av denna svamp utveckla solbränna eller bruna fläckar med ljus centra. Fläckar på stjälkar och frukten av växten.

bladmögel

Skilj bladmögel från andra sjukdomar med vanliga tecken av mer kantiga bruna fläckar som finns med denna sjukdom. Tidiga tecken inkluderar ljusgröna eller gula områden på ovansidan med blad senare brunfärgning.

Crown Rot

Phytophthora krona röta visar sig som mörka bruna fläckar på bladen av gurkplantor. Växter uppvisar oftare totala nedgången och ruttnande frukt i stället för bruna fläckar.