XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Brunt och aqua designidéer för en vardagsrummet


Brunt och aqua skapa en vacker färgskala som ger visuellt tilltalande till vardagsrummet. Oavsett om du har en formell eller informell livsrum, blandningen av en aqua soffa med en choklad-randig stol eller väggbeklädnad skapar en dramatisk design. Båda färger innehåller många nyanser som fungerar bra i valfri storlek eller form av rum. Den korrekta placeringen av de två färgerna kombineras i boytan är viktigt att säkerställa en balanserad design.

måla Palette

Införliva brunt och aqua i vardagsrummet ger en fet, ljus touch till utrymmet. Ljusbruna nyanser som solbränna, beige och mocka fungerar bra med den bleka blågrön av aqua. När du använder en mörk nyans av antingen färg, välja att måla bara en vägg i livsrum, skapar en accent vägg som inte överväldiga vardagsrummet, utan skapar en brännpunkt. Eftersom både brun och aqua kompletterar varandra och ser slående tillsammans, måla taket aqua och väggarna brun. För små vardagsrum, använd en blek brun att hålla utrymmet ser öppen.

fönsterbehandlingar

Brunt och aqua fönster behandlingar är en idealisk färgschema för att klä upp fönstren i vardagsrummet. Välj nyanser som smälter in med den befintliga möbler och tillbehör. Golv till tak gardiner med en tunn remsa av aqua, brunt eller båda lägga till lite färg utan överväldigande fönstren. Roman nyanser av tyg, en annan tilltalande behandlingsalternativ, erbjuder ett brett utbud av färgkombinationer att välja mellan. Roman nyanser finns i en mängd olika storlekar för att passa in i de flesta fönsterstorlekar. Tjocka ränder av båda färgerna i en romersk skugga skapar en dramatisk display. Gardiner i beige chiffong hängde runt i vardagsrummet fönster gör rummet rikare utseende och accent bruna eller aqua väggar.

Tillbehör

Införliva aqua och brunt tillbehör till livsrum att knyta designen tillsammans och eko befintliga färger. Nestle en samling vaser eller figurer i olika nyanser av en färg för en öppen spis mantel eller kapslade längs en accent eller sidobord. Gör samma sak med kuddar och tavelramar. Använd till exempel en trio av ljusa aqua tavelramar hängde på väggen sida vid sida. Dekorativa vaser och fat i olika nyanser av brunt och aqua skapa miniatyr kontaktpunkter när de placeras runt i rummet.