XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Cocktail part dekoration idéer


Cocktails är eleganta drycker gjorda med sprit, såsom vodka, whisky eller gin. Om du är värd en cocktailparty för familj och vänner, öka utrymmet med hjälp av stilrena inredningen objekt i kombination med färska blommor och ljus för att skapa en elegant atmosfär. Utforma en part tema fokuserar på en specifik cocktail, eller fira alla typer.

Classy Old Hollywood Style

Använd en gammal Hollywood cocktailparty tema för att ingjuta händelsen med klassen och charm. Täck bord med eleganta vita linnedukar och använda vintage kristallvaser fyllda med vita kallor och röda rosor som center. Servera gammaldags plockmat på antika plattor och säkra vita linneservetter med enkla sterling silver ringar. Hang inramade, svartvita bilder av klassiska Hollywoodstjärnor som Clark Gable och Humphrey Bogart. Förbättra gästernas namn kort med stjärnornas favorit drinkar och anvisningar om hur man gör dem. Behandla gäster till klassiska cocktails såsom sidvagnar, Manhattans och bourbon heta toddies.

Cocktail-tema inredning

Förbättra partiet med cocktail-tema inredning för en autentisk atmosfär. Använd traditionella cocktail väsentliga i inspirerade och oväntade sätt. Omvandla glänsande silver cocktail shakers i bedövning center genom att fylla dem med vatten och eleganta vita rosor och sätta dem i mitten av tabellen. Vänd martini glas upp och ner, och använda baserna för att hålla små värmeljus; ljusen kommer att kasta ett mjukt sken över partiet tabellen. Vrid champagneglas i kreativa Vaser genom att fylla dem med små enkel stamceller blommor och sätta en av varje gästernas plats inställning.

Sparkling Champagne Höjdpunkten

Om du är värd en cocktailparty för att fira en speciell händelse eller prestation, dekorera med hjälp av en champagne-inspirerade tema. Täck part bord med ett sofistikerat, champagne-färgad duk. Spränga skimrande guld ballonger för att likna champagne bubblor, knyt långa strängar till dem, och fäst dem till bordet i klasar. Fyll stora glas flöjter med glänsande guld kulformade ornament, och placera dem på en kaka monter i mitten av bordet som en mittpunkten. Hänga vita och gröna, druv-inspirerade sträng lampor runt partiet utrymme.