XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa bilarna för en ny mamma


Att ha barn förändrar allt. Ett par plötsligt blir en familj, och när det händer, förväntningarna för din bil förändring. En ny mamma i dag förväntar sig mer än bara säker och pålitlig transport från punkt A till punkt B. Bilen är en förlängning av hennes värld och måste erbjuda funktioner som gör hennes liv och arbete enklare och bekvämare.

Pris / värde

En ny baby lägger massor av extra kostnader för familjens budget. Detta innebär att beslutet att uppgradera till en familj bil kräver noggrann uppmärksamhet på den inverkan den har på familjens ekonomi. Faktorer som påverkar köper val är ursprungliga priset, hur väl bilen kommer att hålla sitt värde och de funktioner som kommer att tillgodose behoven hos en växande familj. Fullstora familje sedaner, medelstora lucka ryggar och minibussar alla erbjuda utrymme och komfort en växande familj behov. 2011 Ford Taurus är den totala bästa familjen sedan för pengarna, enligt US News och rapporter. Honda Fit kombi vann bästa valuta för pengarna i 2010 och 2011 och 2011 Kia Sedona ger det bästa värdet i minibussar för 2011. Alla dessa fordon kombinerar överkomligt pris med långsiktigt värde och lägre drifts- och underhållskostnader för att göra dem bästa värden för familjefordon.

Kid Friendly

En viktig faktor för mammor att välja en bil är hur barnvänlig fordonet är. Har fordonet har funktioner som gör att transportera små barn säkrare och enklare? Finns det tillräckligt med utrymme för bilsäten? Ger en säker och bekväm ridning upplevelse för barnen kan vara skillnaden mellan en lätt utflykt med glada leende barn och väg resa från helvetet. Enligt CBS Money Watch, några av de mest barnvänlig bilar för 2010 erbjuder säten som kan konfigureras för enkel åtkomst till barn, dvd-spelare hålla små barn underhöll och kylskåp för att hålla mat och välling kallt på resor. Fordon som Honda Odyssey och Ford Flex toppar listan för mamma och barn vänliga transporter.

Bränsleekonomi

Med bensin över £ 1,90 per gallon och leds högre, är bränsleekonomin en viktig faktor när man väljer en familj fordon. En ny mamma kanske vill överväga en mer ekonomisk medelstora fordon eller en hybrid istället för en SUV eller minibuss. Consumer Reports plockas 2010 Toyota Prius som den mest ekonomiska bilen i Amerika. Med en ekonomisk MSRP av under £ 18.850 och genomsnittliga bränsleekonomin från 40 till 50 miles per gallon Prius är ett bra val. Det ger också komfort, utrymme och krocksäkerhet funktioner som behövs i en familj fordon, enligt Consumersearch.com.

Inbyggd säkerhet

Familjer med små barn har en extra morot för att köpa den säkraste bilen möjligt. Leta efter fordon med en 5 stjärnor från National Highway Traffic Safety Administration. En bil som är säkrast kommer att innehålla funktioner som side curtain krockkuddar och barnsäkra dörrar och fönsterkontroller. Car-Safety.org rekommenderar fordon som har vidvinkelspeglar så att förarna kan följa barnen i ryggen utan att ta blicken från vägen framför. Akuta boot spärrarna och automatiska system krasch rapportering är också bra säkerhetsfunktioner för en familj fordon.