XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa ekologiska ansiktsbehandlingar som är paraben fri


Parabener är en klass av kemikalier som ofta används som konserveringsmedel i kosmetika och hygienprodukter. De verkar i allt från schampo till rakprodukter till ansiktsfuktgivande. Men nyligen har oro vuxit under deras användning. Parabener har varit kända för att orsaka allergiska reaktioner, och visat att förstora de skadliga effekterna av solexponering. Vidare, vissa studier visar en möjlig koppling mellan lokal paraben applikation och tumörtillväxt. Även om det finns fortfarande ingen definitiv slutsats om parabener säkerhet, många konsumenter nu välja paraben-fria produkter.

Avalon Organics

Avalon Organics är en av de mest tillgängliga märken av organiskt, paraben-fri personliga hygienprodukter. Dess olika linjer kan hittas i massmarknads butiker som Walgreen, liksom i stora natur-produkter återförsäljare som Whole Foods. Förutom att vara fria från parabener, de är också fria från syntetiska doftämnen, ftalater, och sulfater. Raden av Q10 produkter riktar sig till rynkor slåss, medan C-vitamin linjen ger ett starkt antioxidantskydd. Lavendel Förnyelse och vitalitet linje, under tiden, är ett bra val för dem med känslig hud.

Jason Natural

Jason Natural är en annan allmänt tillgänglig märke av alla naturliga hygienprodukter. Alla dess olika linjer är hypoallergena, fragrance- och paraben-fri, och innehåller inga lanolin, mineralolja, eller petroleum. Röda Elements linje dragen sydafrikanska rött te extrakt för att bekämpa fria radikaler och öka produktionen av kollagen. Ester-C-linjen till syfte att erbjuda samma fördelar, om än med stora doser av aktuella vitamin C. Jason erbjuder också ett antal andra, enklare ansiktsbehandlingar med fokus på stora doser av andra naturliga ingredienser, som aloe vera och vitamin E.

Kiss My Face

Kiss My Face är en annan stor helt naturlig, ekologisk produkt linje finns i många massmarknad butiker. Liksom Avalon Organics, men till skillnad från Jason Natural, Kiss My Face produkter kan också beställas online direkt från företaget. Dess ansiktsbehandlingar erbjuds inom Potent och ren Face Care, som är paraben-fri, ftalatfri, sulfatfritt, doft-fri, färg-fri, och inte testade på djur. Behandlingar inkluderar mjuka tvättar för känslig hud, samt super-fukt natten reparations krämer.

alba Botanica

Alba Botanica är ännu ett viktigt led i ekologiska hygienprodukter. De kan köpas online direkt från företaget, liksom i större återförsäljare som Whole Foods, Walgreens och CVS. Rainforest linje är packad med antioxidant oljor för att bekämpa fria radikaler och åldrande. Hawaiian linje syftar till att göra samma sak med införandet av tropiska ingredienser som papaya och passionsfrukt, medan natur Även raden innehåller mjukgörande algextrakt. Det finns även en linje som syftar till att rikta akne utan hårda, onaturliga kemikalier. Ingen av produkterna är testade på djur.