XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa exteriör FÄRGER


Höger ytterback lacken kan lägga betydande värde till ditt hem. Den yttre färgen på ditt hem är ofta det första intrycket besökare och potentiella köpare får när det gäller stil i hemmet. Även om de flesta husägare väljer en yttre färg baserad på personliga preferenser och estetisk design, några generella regler för att välja en yttre färg gäller oavsett din personliga affinitet för en yttre lacken.

Style Komplement

Det bästa exteriör lacken för ett hem är inte alltid den bästa färgen för ett annat hem. När du väljer en utomhusfärg färg, en av de första överväganden du bör göra gäller stilen i ditt hem; välja färger som matchar eller kompletterar de andra delarna i ett hem utsida för att skapa en sammanhållen look. Till exempel är väl lämpad för en tvätt av blått, gult eller ljusgrön en viktoriansk stil hem med utsmyckade, vita knutar detaljer, medan traditionella Craftsman stil hem är bättre betjänta av neutrala färger som beige, oliv eller dammig rosa. Om ditt hem har yttre sten detaljer, anser en matchande färg som grå eller sand och en accentfärg som vinrött för trim och detaljer. Koloniala stil hem är ofta anpassas till ett brett spektrum av yttre färg färger, inklusive gul, blå, vit, brun och grön.

neutrala Val

Neutrala färger är ett komplement till de flesta hem stilar. Neutrala färger är ofta ljusa nyanser som ger en subtil antydan till färg för att komplettera det omgivande landskapet. Till exempel, en ranch stil hem omgiven av New England skogen ser subtila och montering i en ljus nyans av ljusgrön, medan en grön hus i torrare klimat i New Mexico skulle stå ut i en stadsdel. Nyanser av brunt, såsom solbränna, kaffe, beige och grädde är allmänt neutrala alternativ som fungerar bra med de flesta stilar av bostäder. Vita knutar lägger till en ren, fräsch look, medan en mörkare accent färg för trim, verandor och jalusier skapar en intressant kontrast. Överväga mörkbrun, vintergröna och mörkgrått för att lägga dimension på trim och andra yttre egenskaper.

Fet val

Det bästa exteriör lacken är inte nödvändigtvis subtil och neutral; fet, samtida val är elegant och snygg också. Skapa en charmig exteriör för en viktoriansk stil hem med en grundfärg som lila, blå eller mörkröd. En kontrasterande färg för alla utsmyckade trä detaljer ger ännu mer skillnad; ihop en lila huset med vintergröna detaljer, en blå hus med gula trim och ett rött hus med turkosa accenter. Modern eller modern stil hem bör experimentera med oväntade färgliga; en neutral färg som grå som grundfärg skapar en slående kontrast när det paras ihop med en djärvare accentfärg som gul eller ljusgrön. När du väljer en ovanlig färg för ditt hem exteriör, kolla med en lokal husägare förening, som ibland beskrivs regler för grannskapet konstruktion.