XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa färg färger för en väst-vända rum med körsbär möbler


Körsbär har ett sätt att göra något utrymme ser lite mer sofistikerat, flott och chic. För att komplettera din körsbär möbler, bör du få färg som fungerar bra med det. Om du har en väst-vända rum, dock måste du tänka på att väggarna kommer att visas mycket ljusare och starkare på grund av det naturliga ljuset.

svala toner

För att kyla ner den ljusa effekten en väst-vända rum kommer att ha, anser att måla rummet blues eller purpur. Dessa toner kommer att minimera de alltför intensiv effekt andra färger, som gult och orange, kan ha i rummet. För att hålla ditt rum ser välkomnande, glad och folklig, välja en ljus blågrå. Att lägga till mer elegans och en formell känsla i rummet, välj en djup violett färg.

avslappnande toner

Gröna toner kommer också att arbeta för att tona ner en väst-vända rum. Green är ett utmärkt val för sovrum, allrum eller vardagsrummet, eftersom det har en avkopplande känsla. De bästa gröna toner som fungerar mycket bra med körsbärsträ är salvia och en ljus, luftig grönt. Undvik ljusa greener som lime eller gräs, eftersom dessa färger kan bli alltför intensiv i det ljusa rummet.

dramatiska toner

Om väst-vända rum finns en matsal, vardagsrum, kontor eller bibliotek, kanske du vill experimentera med en djup, rik färg. För en dramatisk look i rummet, välj en djupröd. Mörk, körsbärsröd inte bara mörkare ljusa rum, men det kommer att se fantastiska mot körsbärsträ möbler och / eller väggar. Stick med en röd färg än har mer av en brun nyans till det än en orange nyans, som den orange nyans kan göra rummet för ljust.