XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa färg färger för sovrummen


Justera stämningen och temperaturen i sovrummet med färgen på din färg, vrida temperatur uppåt eller nedåt utan att ens röra termostaten. Gör det mysigt och elegant, eller enkel och färska, med ditt val av färg och sekelskiftet en borste. Din sovrummet kan bli en himmelsk reträtt, vilket gör att du tänker på semester långt tidigare, eller en mysig spalike reträtt som lockar till dig varje dag.

Färger av naturen

Använd naturens färger för att bestämma nyanser som gör dig vaken fräsch och redo att börja dagen. Om du föredrar att spendera din off tid på stranden, måla ditt sovrum färgerna på stranden; Välj klarblå och varm sand för ditt rum. Om du älskar långa promenader genom skogen, måla rummet en mängd olika gröna; ställa in sänggavel mot en djup skogsgrön, måla de andra väggarna en samordnande salvia. Lägg bara en touch av blå-himmel färg som kikar genom den övre lövverk i din skog för en varm accent. Om du föredrar promenader, arbetar eller sitter i din trädgård, uppmana färgerna på din favorit blommor; ljus lavendel med en lätt touch av klargula accent kommer att Violas i din sovrummet.

kalla färger

Sovrummen, särskilt de som ligger i varmt väder stater, välkommen färgnyanser i svala färger. Mjuka blues och salvia gröna är populära nyanser i sovrum. Dessa färger är lugnande och skapar en avkopplande atmosfär. Inom blått och grönt, kommer du att hitta något som känns som en oändlig rad nyanser. Håll dig borta från dem som införlivar alltför mycket grått om du vill ha en cool känsla året runt. Du kan hamna känslan lite för kallt i sovrummet komma januari eller februari, när vintern ljus och frånvaron av löv på dina träd kan göra en alltför kallt rum känner skarp. Välj istället en klar färg eller en med bruna eller tans blandas i. Ett alternativ är att införliva en varm färg, som sandig brunt, rött eller gult, i dina sängkläder och tillbehör för ett slag av värme.

neutrala färger

Överlägset mest populära färg färger för sovrummen är neutrala kräm, solbränna eller taupe. Dessa färger, speciellt nyanser som lutar den varma änden av skalan, lägga till värme, elegans och lyx till ditt rum. Mixa och matcha en mängd olika nyanser från samma neutral färgade färg band för en säker men lyxigt utseende; Välj en neutral varm taupe för dina väggar och kasta ett sortiment av kuddar på sängen i varannan skugga på färgremsan. Släng i en liten punch accent färg för en oväntad touch som lyser ditt rum och kittlar din fantasi.

nyanser

Besluta om vilken nyans av din valda färg för att använda genom att hålla i minnet att mörka färger närbild ett rum, medan ljusa färger öppna den. Göra stora rum mysigare med en mörkare nyans eller göra ett litet rum ser större genom att måla en ljus nyans av din valda färg färg. När man målar ett stort sovrum en mörk färg, tona taket med icke helt vit färg, vilket ger en mer subtil övergång från vägg till tak och därmed en mer ombonad känsla. Måla ett litet sovrum tak ljust vitt för att göra det verkar längre och rummet större.