XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa kläder färger för grått hår


Going grå kan vara ett svårt beslut. När du har gjort övergången, kan det hända att de färger som används för att se bra ut på dig är inte längre smickrande. Ta reda på hur att ompröva dina kläder färger, att göra det mesta av din vackra grått hår.

Känn din skugga

Många människor tror att grått hår är grått. Inte så. Grått hår varierar från mörkgrå till silver, platina och blond-grå. Innan du börjar väljer kläder färger, vet din exakta nyans eller uppnå skuggan du verkligen vill. Om du är stålgrå eller blonde-grå ​​och vill silver eller platina, kan en professionell frisör verkligen hjälpa. De kan ge dig vita höjdpunkter, skala gamla hårfärg eller ge dig en sköljning eller glans att lägga till färg och glans.

Börja med en ren skiffer

Detta betyder inte att du måste köpa en helt ny garderob. Det betyder helt enkelt kasta ut några förutfattade meningar om vad "färger" är. Detta är en bra tid att återuppfinna sig själv och verkligen leka med färg.

Galen för färg

Författare Kim Johnson med Gross Mer tidningen sa, "Jag tror att en färg måste passera två tester. Det har att ge ditt ansikte en frisk lyster och det måste få dig att le Det enda sättet att hitta dessa magiska nyanser är att experiment-till prova på färger du aldrig slitna tidigare, bland annat de som du trodde att du inte skulle bära. "

expert insikt

Teresa Morisco garderob 911 råder "Bära grå eller silver är ganska lätt när du grå eller silverhårig. Jag älskar tanken på spegla din hårfärg i dina kläder, det ser så flytande och vacker och det är något som alla goda personliga stylister råda. Men för dig silver och platina systrar utan mycket pigment kvar, måste du lägga till lite färg. " Några förslag färg är lila, varm orange, fuschia, rosa eller ädelstenstoner som koboltblått, smaragdgrönt och rubinröd. För gråhåriga kvinnor, de flesta experter är överens om att en färg för att undvika är beige. Om du vill gå blek, prova ljusa vita i stället.

Kontrollera din makeup

Om du har valt dina kläder färger och fortfarande ser blek eller urtvättat, kontrollera din make-up färger, eftersom de behöver förmodligen uppdateras. Definiera ögonen, lägga till en ren korall eller persika rouge, och inte hoppa över läppfärg. Om du inte är ett läppstift flicka, slät på en tonad balsam eller bets.

Stöd för silver systrar

Du kan känna sig ensam i din kamp för att hitta denna vackra nya dig, men det är inte sant. Goinggraylookinggreat.com är en hel webbplats ägnas bara kvinnor som försöker att se fantastiskt med grått hår. Det erbjuder före och efter bilder, tips om hur övergången och Cafe Gray, ett chattrum som helt ägnas åt stöd och råd från andra kvinnor i samma båt.