XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa nötkött snitt för Fragmentering


Strimlat nötkött används i recept över hela världen eftersom de styckningsdelar av kött som används är lätt åtkomliga. En traditionellt recept som använder strimlad nötkött är ropa vieja, en latinamerikansk maträtt som har stuvad strimlad biff serveras över ris. I amerikanska klassiska recept, är nötkött ofta strimlad eller skivad mycket tunt och serveras kastade med barbecuesås. Oavsett recept du väljer, är det bäst att tjäna det i kombination med bröd eller ris för att hjälpa till att bära anbud strimlad kött.

Chuck

Chucken grillat är en tuff, billig nötkött snitt som kommer från området mellan nacken och skuldran. Det är ibland kallad "blad potten grillat" eftersom det kan innefatta en del av bladet ben i axeln. Att laga denna nedskärning för rivning, bräsera eller steka en hel chuck stekt eller chuck gryta kött i en täckt kastrull långsamt mörare kött. Koka chucken med hackade grönsaker och en erfaren buljongblandningen för att ge smak och fukt.

Rump Roast

Gumpen steken skärs från baksidan benet av kon. Köttet är mycket mager, men också hård. När benet kvar i gumpen stek, kallas det en stående gumpen stek. Detta är en lätt nedskärning av nötkött strimla eftersom det tar lite förberedelser att smaka gott. Rump stek måste dock laga mat för en lång tid att bli anbud tillräckligt för rivning. I allmänhet bör det koka i två timmar för varje pund av grillat på 121 grader Celsius i ugnen eller på hög i en långsam spis för enklast fragmentering. Koka den med en kopp vin eller kryddat lager och skär upp grönsaker för att ge smak.

Plankstek

Flanken biff skärs från de lägre hind fjärdedelar av kon och är hård om inte kokta korrekt. Flanken biff kan grillas sedan skära tvärs fiberriktningen i tunna skivor för att strimla det att tjäna grill stil. Att tjäna det strimlas och stuvad, bör rullas upp och långsamt rostat med grönsaker och kryddat buljong. Efter rostning, flanken stek under minst fyra timmar bör det lätt strimla. Flanken biff är vanligen används för att göra ropa vieja.

Kjol biff

Kjol biff skärs från diafragman mellan buken och bröstkorgen. Det är svårt, om inte kokta korrekt. Kjol biff är vanligen används för fajitas, men det kan också rullas och långsamt rostade till dras för strimlad biff. Kjol biff erbjuder en betydande mängd marmorering, vilket ger köttet god smak efter den långsamma kokta.