XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa Novelty Gag Gifts


Det bästa nyhet gag gåva kommer att göra mottagaren och observatörer alla skratta åt sin lämplighet. Gentle jabs petade på mottagarens karaktär brister är bra, men tänk innan de ger för att undvika sårande skämt gjorts på hans bekostnad. Tänk på mottagarens personlighet vid valet av gåva, liksom din position om den personen. Till exempel, kan livsmedelsorienterade gåvor vara rolig för blivande kockar, men inte för din chef som kämpar med tyngdfrågeställningar.

geeky gåvor

Nördar som gåvor som behandlar sina intresseområden och är elegant, banbrytande och grundligt ovanligt. För mindre budgetar, kommer de flesta nördar älskar förbruknings gåvor, såsom många koffeinhaltiga produkter som du kan hitta på ThinkGeek.com; tvål, inhalerbara koffein pinnar, gummi och läsk är bland de koffeinhaltiga varor. Prylar och konstiga verktyg är bra för något högre budgetar. Öronmonterade skrivbordslampor eller en trollkarl wand fjärrkontroll från ExtremeGeek.com är både vinnare, eller för oförbätterliga oversleeper, till ThinkGeek SnuzNLuz väckarklockan, vilket kräver snoozers donera 60p till välgörenhet av en fiende val.

Gag gåvor för tonåringar

Teens göra en hel del att äta, och tenderar att ha en grov-out humor. Detta gör Archie McPhee linje av bacon-tema produkter ett utmärkt val. Bacon bälten och band, engångs bacon bandage, bacon tuggummi och bacon myntverk är bara några av de fläsk-tema val. Archie McPhee är också ett bra ställe för enkel weirdness, liksom deras fjärrkontroll yodelling hoppande lederhosen eller akuta uppblåsbara hjärnan.

Gåvor för din älskling

Det är lite svårare att hitta bra gag gåvor för en make eller älskling, men om du kom ihåg hans sinne för humor, kan du komma ut en vinnare. En uppblåsbar hjärta från BaronBob.com hjälper honom att minnas dig hela tiden, medan en Love Potion energidryck lovar en mycket trevligare present senare. Om du letar efter ett bra sätt att pop frågan till henne, har BaronBob.com också Ska dig att gifta mig? falska lotten och diamant förlovningsring nyckelring.

Gåvor till arbetsplatsen

För stora nyhet gåvor som är avsedda för medarbetare, har ThinkGeek.com ett fantastiskt sortiment av kontors prylar och rent konstiga föremål. Datorn killen kommer att älska kretskort affärskorthållare, och den inhemska nörd kommer att älska en Star Wars ljus sabel penna eller laserpekare (kom ihåg, rött är för skurkarna). För chefen som verkligen behöver mer speltid kommer Crayola krita verkställande stift ge henne tipset. För alla som behöver mer ljusstyrka, kreditkorts glödlampa som tänds när glödlampan viks uppåt, ger nödbelysning.