XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa PvE Tecken i & # 34; Diablo 2 & # 34;


Diablo 2 är en åtgärd RPG datorspel släpptes av Blizzard Entertainment år 2000. I spelet du spelar en av flera hjältar reser genom en värld av Sanctuary försöker återta tre demoner: Mephisto, Diablo och Baal. Spelet fokuserar på att hacka och skära en mängd olika monster. När du besegra Baal, kommer spelets replay värde från att tjäna mer kraftfull redskap. Du kan använda tecken för att hitta bättre redskap för din nuvarande tecken, andra tecken eller spelare vs spelare bekämpa.

magic Find

När du slå spelet i alla tre svårigheter, kan du fortsätta att spela spelet i Player vs Environment läge för att nå högre nivåer och få bättre redskap. Det bästa sättet att hitta bättre redskap är att använda objekt som ökar din chans att hitta magiska föremål. Magi-find växel förbättrar dropptakten monster och bossar, vilket gör det mer troligt att du kommer hitta de bästa objekten i spelet. Tyvärr gör magic-find redskap inte har den bästa statistiken för att slå bossarna i den svåraste problem. På grund av detta, måste du balansera mängden magiska hitta dig använda med andra spelarstatistik.

Häxa

Sorceressen har flera fördelar när det gäller magiska Sök. För det första kan hon teleportera utan att behöva använda specifika delar av rustning. Detta gör det möjligt för henne att resa snabbt och hitta chefer och unika monster. För det andra, bygger hon på varierade strider, vilket innebär att hon behöver inte fokusera så mycket på överlevnads som andra. Detta innebär att ha svagare stridsstatistik kommer inte att skada henne så mycket i PvE. Hon kan använda flera skador typer, vilket är viktigt när det gäller att döda svåra monster.

Paladin

Paladin har högre överlevnads än andra klasser i Diablo 2 på grund av sina auror. Han kan få högre rustning för att ta itu med slagkraftiga monster, högre motstå för magiska gjutning monster och öka sin egen skada för att döda vågor av monster. Han bär en sköld som kan ha mycket höga resister. Den hammerdin spec för Paladins tillåter honom att kunna döda Baal, den sista bossen i spelet, lätt även med 350-400 procent magi hitta.

Barbar

Barbaren är en hög skada handel närstrid karaktär. Han har förmågan att döda stora vågor av monster med sin virvelvind attack. En barbar specialiserade för virvelvind kan dubbla svinga att få 180 procent magic-hitta svärd för att få slut döda på monster för en ytterligare 360 ​​procent magi hitta. Detta kan låta honom effektivt köra 750 procent magi hitta eller mer. En barbar oss hitta-post förmåga låter honom kontrollera effektivt alla monster för magiska föremål två gånger. Detta ger honom en andra chans att hitta värdefulla föremål.