XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa ridning STI Coilovers


När sänkningsfjädrar bara räcker inte, coilovers komma till undsättning med skarpare hantering, minskad kropp välta, och en lägre, sexigare hållning på vägen. En speciell uppsättning skiftnycklar som kommer med Coilover kit möjliggör snabba, tillfälliga justeringar som skall göras i fjädringen för speciella tillfällen. Att vara mycket anpassningsbar 305 hästkrafter (som 2011) bil det är, Subaru Impreza WRX STi förmåner från många val i coilovers.

Översikt

Att minska markfrigången av en bil har positiva effekter på hur ett fordon hanterar eftersom det sänker tyngdpunkten och minskar vikten skift vid kurvtagning. Sänkningsfjädrar sänker en bil från 1/2 till 2 inches. Coilovers minska markfrigången upp till 4 inches och tillåta bekvämligheten för höjdkorrigering senare. De bästa ridning STi coilovers beror på syftet med din Subaru, oavsett om det är racing, rally, eller en stram spårvagn.

Megan Racing Coilover Damper Kit (Racing)

Den Megan Racing Coilover s 32 nivåer av spjäll kraft justering tillåter dig att köra säker i praktiskt taget alla terräng. Åtta inställningar rekommenderas för travet användning, med de återstående åtta och 16 inställningar som rekommenderas för berg och gemensam gata körning, respektive. De åtta racing justeringar fungerar bra i en mycket anpassad racing STi, eftersom de hjälper dig att behålla samma styrning och känna när du lägger till och tar bort andra anpassade hårdvara som kan påverka det. Dessutom dina Impreza nytta av systemets höga fjäder av 254 pund per tum i fronten och 152 pund per tum i den bakre om du rider på klibbiga racingdäck.

EXE-TC (Rally)

Med sin relativt låga vikt, snabb hastighet och fyrhjulsdrift är STi ofta används i rally kurser och tävlingar. Subaru officiella bilar för X-Games och andra stora rallytävlingar har en kraftig fjädring och coilover av EXE-TC, byggd för att tåla off-road missbruk. Företaget designar sina coilovers individuellt för varje bil, och hävdar sina hydrauliska dämpnings utmärker genom att avleda energi från den första millimeter dess rörelse. En integrerad temperaturkontroll ventil säkerställer enhetlig dämpning området.

kW Variant III (Street)

Den kW Variant III medger oberoende justering av kompression och returdämpning, ger det en fördel gentemot andra gatu suspensioner för STi. Medan vissa liknande system dubbel justering kräver demontering att manipulera, Variant III externa justeringar gör en stor gata lösning för dagliga förare som inte har en stor grop besättning till sitt förfogande. Justeringarna erbjuder exakt kontroll över rullen och planen upplevs vid höga hastigheter, och resulterar i en resa som är både fast och smidig.