XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

De bästa vägg färger med mörk granit bänkskivor


Mörk granit tillför omedelbar förfining till köket eller badrummet. Men om du inte vill grått eller svart som de enda färgerna du dekorera utrymme med, du kan använda flera djärva nyanser att komplettera granit och lägga till en modern stil på inredningen. Eller kanske mjuka och underskattade färger bättre överens med dina dekorativa känslor.

Chilli Pepper Red

Denna chockerande men sofistikerade nyans av rött är den idealiska vägg färg i ett kök där räknarna är svart marmor. Rött och svart är en klassisk färgkombination och ger rummet en blandning av modern stil, dekorativa uppfinningsrikedom och romersk-inspirerad stil. Måla väggen området mellan svart granit diskar och svarta skåp chili peppar röd för att lägga till en iögonfallande rand av färg, eller använda chilipeppar rött på accent väggen för att ge precis rätt mängd värme till den del av ditt hem som används för att underhålla familj och vänner. Red uppmuntrar också aptiten och kommer att påminna dina nära och kära för alla läckra måltider du förbereda.

pistage Grön

Dämpade, blygsamma färger är en delikat Förutom ett badrum med en mörkgrå bänkskiva. Nära pastellfärger som pistasch grönt är en visuellt tilltalande komplement till rika grå färger och par väl med fläckar av vitt och ljusgrått i granit. Pistage grönt är också tillräckligt lätt för att måla på alla väggar i badrummet, och eftersom grönt är en "cool" färg, har en vikande effekt, särskilt på små rum, och kan göra badrummet verkar något bredare.

Verte de Terre

Verte de terre är en delikat blandning av grått och grönt och ger badrummet en monokromatisk känsla, eftersom färgen kommer att visa upp de grå och vita fläckar i mörk granit. Detta ljus färg är raffinerad och kan användas för att måla hela badrummet området. Det är också det perfekta valet för ett badrum med en svart-vitt tema. De gröna undertoner av verte de terre kan göra granit färg visas mer intensiv, och lägga till fler gröna accenter till rummet, till exempel grön växt och vinstockar arrangemang, kommer att föra inredningen systemet tillsammans.

Aubergine

Aubergine har undertoner av blått och rött, så det är en perfekt blandning av kall och varm färg för att komplettera mörkbrun, grå och svart granit. Denna kungliga skugga lägger till en känsla av förfining till köksutrymmet och märks utan överväldigande ögat. Intensiteten i aubergine är bäst reserveras för kökets accent väggen i ett större utrymme eller i tjocka ränder på små kök väggar för att göra köket ser lite mer öppen. Gula undertoner är också närvarande i aubergine, så när du måla väggarna, lägga gula köks accenter som apparater eller blomsterarrangemang är ett smart dekorativt val.