XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Dekorera Designs for Tonårsflickor 'sovrum


Dekorera ditt sovrum i en stil som återspeglar den unga damen du är idag, liksom överensstämmer med dina föräldrars regler. Rummet ska fungera på ett sätt som är meningsfullt för din livsstil, som att skapa ett utrymme för dina vänner att umgås i. Använd ett färgschema eller tema du vill om du vet att du hålla fast vid det, eller utforma rummet runt en neutral färgskala som du kan klä upp och enkelt uppdatera med färgrika tillbehör.

Instruktioner

1 Mät ditt sovrum väggar och dra planlösning på rutat papper. Använd planritningen för att bestämma var du ska placera dina möbler utan att fysiskt flytta en massa gånger.

2 Måla väggarna. Använd en neutral färg om du ändrar dig mycket eller om dina föräldrar inte tillåter dig att använda starka färger på väggarna. Använd starka färger, såsom limegrönt eller rosa, om du har vita möbler och vill väggarna för att göra det mesta av effekten i rummet. Undvik svart, om du planerar att bara måla en vägg svart och sätta en stor bit av vita eller färgglada möbler framför det.

3 Uppdatera dina möbler om du inte kan få nya möbler. Bitarna du väljer kan repurposed från din nuvarande sovrummet, någon annanstans i huset eller från varvet försäljning eller second hand-butiker. Välj en loftsäng eller soffa om du har ont om utrymme. Inkludera en byrå, hyllor, stol och skrivbord om möjligt.

4 klä upp väggarna med inramade affischer, konst, anslagstavlor fyllda med bilder eller dina priser. Använd skal och piska dekaler om du vill väggarna "pop", men kan inte måla. Installera hyllor runt i rummet om du inte har tillräckligt med lagrings och display utrymme.

5 Lägg färg till rummet med dina lakan, täcke, gardiner och en matta. Dessa poster är oftast billigare att ersätta än möbler eller andra större bitar i rummet och kan stängas för att uppdatera utseendet på ditt rum när som helst. Spela med olika mönster och färger, så länge de gör du känner dig bekväm.

6 Accessorize rummet med teman eller färgglada objekt, till exempel en lampa, kuddar, tavelramar och kasta filtar. Mindre bitar av färg kommer att göra en stor inverkan på en neutral färg rum. Inkludera korgar, lådor eller andra behållare för att organisera och lagra dina grejer. En rulla säng eller blow-up möbler kommer att ge extra utrymme när du har vänner över utan att ta upp utrymme när du är ensam.