XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Dekorera idéer med Sea Foam grön färg


Seafoam är en gammal färg som är en ny neutral. Det blir används i allt från badrum kakel till väggfärg till köksmaskiner till lakan och kameleontliknande, anpassar sig till varje inställning. Seafoam kan bevara en känsla av historia i en modern renovering eller fungera som en lugnande bakgrund till de färgglada leksaker och böcker för småbarn, och det är en utmärkt färg för att uppdatera thrift store möbler för att smälta in med någon dekor.

Perfect Cottage Kitchen

I en 1918 Craftsman stuga, drar seafoam grön vintage utseende och moderna apparater tillsammans. Måla panel skåp, lådor, mikrovågsugn bostäder, öppna hyllor och en vägg en platt, blek seafoam. Reproduktion hårdvara i mörk tenn kompletterar snygga granit. Den vita kakel kakel bakom hällen och handfat får en majs kakel design med höjdpunkterna i seafoam. Hang emaljerad durkslag i vitt och seafoam från cuphooks nära diskhon, och ställa in en gammaldags citruspressen i seafoam-lackerad metall på disken. Slät vit linoleum är både jord vänlig och design lämpligt. Färgerna och materialen förstärka historien om stugan och dess kök samtidigt hålla saker ljus och modern.

New Look för Old Wood Pieces

Reclaim begagnade möbler med ett par lager seafoam grön färg. Färgen väcker både land och tidig till mitten av nittonhundratalet inredning så det verkar helt naturligt på bitar, men tillåter dem att smälta in i din nuvarande inredning. Måla en glas doored break eller skåp seafoam, och visa Fiestaware bitar eller en porslinssamling. Måla ett sängbord och barns sängram seafoam, och lägga till ett lapptäcke och en nattlampa som ser ut som en massa ballonger. Fyll en seafoam bokhylla med bilderböcker och uppstoppade djur, och du skapar en bekväm tillflyktsort för en ung pojke eller flicka. Måla en gammal, rullas bildram seafoam grön, koppla ihop den med ett ben-färgat linne matta och använda den för att visa en sida från en vintagetidskriften eller bilderbok.

Seafoam Showhouse badrum

Misströsta inte om du har en seafoam grön badrum. Införliva några showhouse design tips, och förvandla din bla badrum i en elegant utrymme. Om Seafoam plattor täcker den nedre halvan av väggen, lägga till fler brickor. Ställa mindre skimrande seafoam plattor upp till taket. Seafoam glas kakel är en annan ganska val, och dessa fungerar bra i duschar också. Täcka fönstret i blek seafoam linne eller duk med en romersk skugga. Använd tjocka glashyllor med en seafoam nyans, och montera dem med polerat stål hårdvara. Om du byter diskbänken eller badkar, använd en platta av blek marmor för diskhon att ge en kontrast med alla seafoam kakel. Och överväga en metall-klädda toffel badkar för en dramatisk brännpunkt. Om badkaret och handfat är typiska vita porslin och vistas precis där de är, lysa upp badrum med nya kricka och seafoam handdukar.