XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Den genomsnittliga lönen för en chef för en KFC i Pennsylvania


KFC Corporation, en del av YUM! Brands, är världens mest populära kyckling kedja restaurang; det har mer 5.200 platser i USA, och mer än 15.000 restauranger runt om i världen. Företaget stöder mer än 1.200 franchisetagare. Från en entry-level position har du möjlighet att bli en chef på en av KFC: s franchisetagare. En general manager står att göra en lön på ungefär £ 32.500 per år, inklusive kontanter och aktier bonusar.

General manager

Som chef för en KFC franchise, är du ansvarig för förvaltning av ett företag värt 0.600.000 £ eller mer. Du är ansvarig för att leda den dagliga verksamheten och se till att de anställda inom ditt överinseende behålla KFC standarder inom alla områden, inklusive förberedelse produkt, leverans, kundservice, underhåll och reparation av restaurangen, rekrytera och behålla och ekonomiskt ansvar.

Lön

En general manager lön på KFC beror på hennes erfarenhet, liksom regionen och framgång KFC franchise. Den genomsnittliga lönen för en chef på KFC är £ 29.825, baserat på en provstorlek av sju chefer. En chef på ingångsnivå tjänar £ 20.800; men med erfarenhet, kontanter och aktier bonusar, kan hennes inkomst nå så högt som £ 42.250.

Pennsylvania Löner

Enligt lön webbplats faktiskt en KFC general manager i Sayre, Pennsylvania tjänar £ 33.150 i genomsnitt, vilket är ca 4 procent lägre än riksgenomsnittet. En chef som arbetar i Philadelphia tjänar £ 31,200 per år, eller 10 procent lägre än riksgenomsnittet; och i Lewistown, är den genomsnittliga lönen £ 25.350. I motsats, en chef på Manhattan tjänar 23 procent mer än riksgenomsnittet. I allmänhet löner KFC chefer i staten är mindre än riksgenomsnittet. Anledningarna till detta varierar, men levnadsstandarden och framgång av franchise spelar en stor roll.

Insikt

Din lön som en general manager på KFC beror på flera faktorer, särskilt framgången för din butik. Även om en KFC general manager i Pennsylvania kan tjäna mindre i genomsnitt hur framgångsrikt han hanterar sin restaurang ökar sina vinstpotential. Att utveckla en framgångsrik meritlista och överträffa seriens förväntningar möjliggöra förhandlingar om en högre lön.