XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Det bästa sättet att bygga muskler och förlora kroppsfett


Bygga muskler och förlora fett är komplementära strävanden. Att bygga muskler hjälper till att bränna fett. Det bästa sättet att bygga muskler är att träna med fria vikter eller vikt maskiner. Du kommer att behöva göra ett långsiktigt åtagande mot att uppnå sina mål. Du måste upprätthålla en regelbunden träningsschema och äta rätt mat. Konditionsträning kommer också att förbättra processen.

Hur Styrketräning bränner fett

Enligt en färsk studie från Journal of Applied Science, "Tyngdlyftning ökar fettvävnaden lipolys (fettförbränning)... Och bidrar till att förbättra kroppssammansättning." "Body komposition" hänför sig till förhållandet mellan muskler och fett. När du tränar, fokusera på alla kroppsdelar. Din kropp är annorlunda. Män tenderar att ha en svårare tid att förlora magen fett, medan kvinnan kamp med fett i sina höfter och lår. Personer med tyngre bygger (Endomorphs) få muskler och styrka snabbare än tunnare människor (Ectomorphs), men de måste arbeta hårdare på att förlora kroppsfett.

Tyngdlyftning Rutiner

En vanlig vikt rutin kräver att du fokusera på bröst, axlar, rygg, triceps, biceps, underarmar, quadriceps, hamstrings, kalvar och magmusklerna. Split rutiner tillåter mer tid att slipa på varje muskel under träning. Ett exempel på en delad rutin tränar bröst, axlar och triceps en dag, rygg och biceps en annan dag och ben på ännu en dag. Arbeta varje kroppsdel ​​två gånger i veckan, med undantag för benen. En gång i veckan är oftast tillräckligt för benen. Eller utse en tyngre dag och en ljusare dag för benträning. Träning ökar oftare fettförbränningen. Många människor använder en rutin av tre dagar på och en ledig dag. Lägg också till konditionsträning för att bränna fett. Gör dessa övningar minst 3 dagar per vecka.

bantning

Medan lyfta vikter hjälper till att bränna fett, måste du också ändra din kost för att luta sig ut. Äta magert livsmedel som innehåller mycket protein, såsom kyckling, kalkon, fisk, äggvita och tonfisk. Det är också viktigt att eliminera fet snacks från din diet. Ät komplexa kolhydrater i stället. Centrera din kost kring potatis, brunt ris, jams, havregryn, majs, korn, vete och andra komplexa kolhydrater. Ät minst fem gånger per dag, eftersom detta ökar kroppens ämnesomsättning. Och dricka mycket vatten, vilket också underlättar den metaboliska processen. Varje måltid bör bestå av en magert protein och en komplexa kolhydrater. Också vara noga med att äta minst fem portioner grönsaker och 1-2 frukter per dag. Grönsaker har matsmältningsenzymer samt vitaminer. Frukter är rika på vitaminer och reglera tarmarna. Dryck protein shakes att komplettera en måltid. Det är viktigt att inta ett protein inom en timme att arbeta ut för snabb återhämtning. Försök också att sluta äta minst tre timmar före sänggåendet. Även kolhydrater och protein kan vända sig till fett när kroppen är i vila.