XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

DIY Cameo Smycken


Cameo smycken är ofta tillverkade av skal, glas eller agat. Smycket har en 3-D kvalitet och är ofta formas till formen av en kvinnas ansikte visad i profil, men andra bilder kan också användas. Det enklaste sättet att göra en cameo design är att använda en form, sedan utföra en 3-D skulptur kan vara svårt. Med hjälp av en form tar mycket mindre tid och oftast ger bättre resultat för nonprofessionals. Polymer clay är ett medium som kan producera en liknande effekt som skal eller glas för mycket mindre pengar.

Instruktioner

1 Damm formen med majsmjöl för att göra leran lättare att ta bort senare. Knåda färgen på lera du vill använda för 3-D del av cameo mellan händerna tills den är mjuk.

2 Tryck leran i formen. Se till leran pressas in alla spår och hål, särskilt om formen är detaljerade. Försök att göra leran även på toppen av formen. Endast fylla 3-D delar av formen. Resten av formen fylles med bakgrundsfärgen.

3 Arbetet bakgrundsfärgen i händerna tills den är mjuk. Tryck på bakgrundsfärgen i formen. Tryck försiktigt leran i formen. Du vill inte trycka för hårt eller första lera färg kan krama ur formen. Om så önskas kan du använda en lera shaper att pressa leran på plats.

4 Värm ugnen till 121 grader Celsius. Ta bort leran från formen. Placera leran på en bakplåt, flata sidan nedåt. Laga mat i ugnen i ca 20 minuter per 1/4 tum tjocklek. Kontrollera leran var 20 minuter för att säkerställa att kanterna inte börjar brinna.

5 Låt cameo svalna. Limma fast den till ramen med två-part epoxy lim. Låt limmet torka i 24 timmar innan du använder DIY cameo brosch eller halsband.