XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

DIY Silk Mesh Blommor för ett bröllop


Silke mesh blommor kan användas som bröllops inredning, exempelvis för center eller långa girland wraps. Du kan också använda dem som hår dekorationer för tärnor och blomma flickor, eller som boutonnieres för brudgummen och groomsmen. Gör din egen silke mesh blommor hjälper till att spara pengar på dyra falska blommor bitar. Det kan också ge dig mer frihet i att blanda och matcha de exakta färger för ditt bröllop blommor.

Instruktioner

1 Rita en lång oval med spetsiga tips på papper. Spårning bör mäta en tum bred och fyra inches lång. Detta är din första bladet. Klipp ut denna form och upprepa fyra gånger så att du har fem kronblad.

2 Limma fem kronblad tips tillsammans i ena änden så att de bildar en stjärnform. Stjärn-form kommer att fungera som mönster för att skära ut dina mesh blomma bitar.

3 Pin mönstret försiktigt på siden mesh och använda ett tyg penna för att spåra det lätt på siden. Klipp ut och upprepa en gång så att du har två siden blommig form utskärningar. Du kan klippa ut mer för en fylligare blomma.

4 Lägg en av de blommor former platta och placera den andra blom form över den så att alla kronbladen på bottenskiktet show mellan kronbladen på det översta lagret. Du bör ha tio kronblad visar.

5 Sy dina två blom- formar tillsammans i centrum där alla kronbladen träffa tre eller fyra små sling stygn, med hjälp av tråd samma färg som din siden nättyg.

6 Skjut den tunna blommor tråd genom centrum av blomknopp, böja tillbaka och driva igenom mitten igen. Klipp tråden så lång eller kort som du vill, eftersom det kommer att vara din stam.

7 Linda blommor tråd från basen av din blomma hela vägen ner med hjälp av gröna blommor tejp. Applicera tre bandskikt, så att stammen är tjock och robust.

8 Spray kronblad jämnt och villigt med flytande stärkelse. Shape kronblad enligt dina önskemål och låt stärkelse torka för att hålla formen. Till exempel kan du dra kronbladen för att göra sin linda ser mer sluten, eller lämna kronblad utsträckta för en blomma effekt.