XXXXX.com  Home
importcarsite.com  HuvudsidaSköldpaddor kräver en sola plattform så att de kan sola eller värmelampa som de är kallblodiga varelser. En väl omhändertagna sköldpadda kan växa sig stora och rätt storlek kommersiell sola plattform kan vara svårt att hitta. Bygga dina egna sola plattform eller område kan du skapa en som passar storleken på din sköldpadda och inredningen du har i sköldpaddans hem. Även om det finns många metoder som finns tillgängliga på ditt förfogande, är en kritisk faktor när man väljer hur du vill bygga säkerhet. Din plattform måste säkert stödja din sköldpadda utan störta.

Instruktioner

1 Köp en bit av drivved som är tillräckligt stor för din sköldpadda och ger tillräckligt utrymme för att ligga på medan sola. Leta efter bitar av drivved på din lokala akvarium butik eller din lokala djuraffären.

2 Koka din köpt drivved i en timme i en gryta stor nog för att passa in. Blötlägg drivved för en vecka i en hink tillräckligt stor för att passa in, byta vatten dagligen. Drivved iglar tanniner när först sätta i vattnet. Dessa tanniner missfärga vattnet rött. Genom kokning och blötläggning, kommer en bra mängd tanniner lakas ut i vattnet och när du använder din drivved, kommer det inte att missfärga din sköldpadda hem.

3 Borra två 1/4-tums hål på två ändar av drivved där du vill fästa sugkoppar. Sugkopparna kommer att hålla drivved flytande på vattenytan för din sköldpadda att använda när man vill sola.

4 Zip tie sugkopparna genom att trä spetsen på buntbandet genom hålet i botten av sugkoppen och genom ett av hålen i drivved. Gör detta för varje sugkopp vid varje borrat hål i drivved. Dra buntband tät. Skär den del som fortfarande sticker ut med en sax. Du vill klippa så nära låsmekanismen som möjligt för att undvika eventuella skador på din sköldpadda.

5 Placera drivved så att sola området är ur vattnet och resten av drivved är under vatten, vilket ger den sköldpadda ett sätt att få på den. Om du har ett separat sola området ovanför vattennivån, placera sedan sola plattform du just har gjort något under vattennivån att ge din sköldpadda ett steg sola plattform för att komma till större sola området.