XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Dogwoodtree sorter


Bland de mest populära blommande träd, dogwoods är inhemska växter som har hittat en vänlig plats i amerikanska varven och trädgård. Den graciösa blomningDogwood är provet träd som de flesta människor tänker på som en hundkäx. I själva verket finns det ett antal andra dogwood arter, många av dem också ganska slående trädgård träd. Olika hundkäx former, såsom gråtande dogwoods, också lägga trädgård sort. Undvik overhead vattning och ger god luftcirkulation för att förebygga sjukdom.

blomningDogwood

De "blommor" av blomningDogwood faktiskt färgade blad högblad som öppnas utåt, liksom kronblad av blommor, när små blommor inuti dessa högblad är i blom. Frukt och faller färg är också slående. BlomningDogwood, blomsterkornell, kommer i vitt, rosa och röda blommiga sorter och växer till 15 till 20 fot i höjd. Dess nivåer förgrening ger det en graciös formulär. Den växer bäst i del skugga i sura, fuktiga och väldränerad rika men lätta jordar.

Kousa Dogwood

Växer till 20 till 25 fot lång, den Kousa dogwood, eller Cornus Kousa, växer rakt upp som ett ungt träd, men breddar, med horisontella grenar och en hängande effekt, eftersom den mognar. Dessa Dogwoods är i allmänhet mer resistenta mot dogwood anthracnos, mjöldagg och dekor antraknos än blomningDogwood och även motstå Provtagare. Kousa hundkäx är mest effektiva vid kanten av skogen eller på annat sätt som en gräns accent där det blir sol.

Cornelian Cherry Dogwood

Mer shrublike form än andra DOGWOODTREES och allmänt sjukdoms- och sjukdomsfria, det Cornelian körsbär hundkäx, eller körsbärskornell växer upp till 25 fot lång och nästan lika bred, utvecklas till en flera skaft, rundade små träd. Den Cornelian Cherrys pråliga gula blommor blomma på nakna grenar i slutet av vintern eller tidigt på våren. Klarröda midsommar frukter attrahera och mata fåglar, men kan göra en röra på gångbanor och däck.

jätte Dogwood

Till skillnad från de flesta dogwoods, är jätte hundkäx eller pagodkornell mycket snabbväxande. Det är också stora och nådde 30 till 50 fot, och kan användas som en liten skugga träd. Dess slående blad är mörkgröna på den övre ytan, silvergröna på undersidan, och de blir röda kommer falla. Vita bommar ge vika för kluster av blåsvarta bär som lockar och livnär fåglar.

Rutgers & andra hybrider

Hybrider av blommande och Kousa dogwoods har utvecklats för att skydda mot den dödliga svampsjukdomar kallas hundkäx anthracnos som har ödelagt blomningDogwood populationer på östkusten. Dessa inkluderar "Rutgers hybrider", inklusive "Rutgan" Stellar rosa och "Rutdan" Constellation, och hybrider i den nya Stellar serien.