XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Elephant Tattoo Idéer


Tatueringar kör spektrumet i termer av ämnet. Emellertid har ett ämne förblivit populära: djur. Även om dessa typer av tatueringar kan helt enkelt bero på en böjelse för djuret, vissa väljer ett djur eftersom det är en känsla av äventyr, frihet eller mystik för dem. Oavsett anledning, kan du representerar djuret i en mängd olika sätt: från serieliknande skildringar till fotorealistiska bilder, från en elefant i en miljö till en närbild av elefant ansikte.

tecknad elefant

I allmänhet små i naturen, är dessa tatueringar fylls i med roliga färger, såsom blues, rosa, apelsiner eller neon greener. Dessutom har de enkla, tjocka svarta härstamning och glada egenskaper, såsom en blomma som hölls i bagageutrymmet eller ett leende på elefant ansikte. Lägg till ord ovanför eller nedanför för extra personalisering, såsom ditt namn eller en inspirerande ord.

Närbild Elephant Head eller byst

Elefanten huvud eller byst mycket detaljerad, så det är oftast bäst som en större tatuering på ryggen, armar eller ben. Denna tatuering tar på en mer realistisk kvalitet, och vanligtvis har en monokrom palett, såsom svarta i olika nyanser. Ett populärt take på denna tatuering är en "sida" syn på elefanten, där djuret är avbildad som lyfter dess stam. Vill du ha mer elefant? Tatuerar hela kroppen på önskat område. Även om detta lägger till fler beslut till skildringen - elefanten kan vara gungande eller laddning - du kommer förmodligen måste skala ner tatuering storlek och mängden detaljer för att rymma hela kroppen. Om du inte vill att en monokrom palett, gå för naturliga toner, såsom mjuka olivgröna eller bruna nyanser.

royal elefant

Elefanter är mycket uppskattad i den hinduiska religionen, främst på grund av djurets representation i skildringen av den hinduiska guden, Ganesha. Skildringen porträtterar en elefant-faced enhet med fyra armar, en lubb, stor mage och en stor krona på huvudet. Omgivningen och utformning kan variera med personlig smak, önskad storlek och detalj och placering. Till exempel kan större tatueringar har den enhet som sitter i en mycket detaljerad miljö, såsom utomhus eller i en kunglig säte. Mindre tatueringar skulle vara mindre detaljerad och förminskad version av bilden, eller en detaljerad byst utan en miljö. Färg dessa i någon mängd olika toner.

cirkus~~POS=TRUNC

Cirkus element är en annan vanlig skildring av detta djur. Dessa bilder har vanligtvis en elefant på en cirkus plattform med dekorationer på sin kropp, såsom blommor eller abstrakta mönster. Eftersom cirkustema innebär en känsla av fantasier och spänning, färg elefanten i grått eller brunt och försköna sin omgivning i ljusa blues, röda, gula och gröna. Lägg stjärnor runt tatueringen för mer mystik eller fantasier.