XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Enkel Bältros Cure


Bältros är en virusinfektion som vanligtvis drabbar vuxna med svagt immunförsvar och orsakar en smärtsam utslag. Det finns ingen definitiv behandling för bältros, det finns behandlingsalternativ som kan påskynda återhämtningen och minska obehagliga hudutslag. Om den lämnas obehandlad, bältros brukar ta mellan två och fyra veckor för att köra sitt lopp. Inte lider i upp till en månad med denna irriterande sjukdom. Påskynda återhämtningen och behandla bältros symptom med antivirala läkemedel, hudlotion och en rigorös rengöring regim.

Antivirala läkemedel

Enkel Bältros Cure


Eftersom bältros är ett virus, det finns ett antal lätt administrerade antivirala läkemedel din läkare kan ordinera. Zovirax (drugs.com/zovirax.html) Famvir (famvir.com) och Valtrex (valtrex.com) är effektiva antivirala läkemedel som kan vidtas för att förhindra bältros utslag från att sprida sig och att förkorta utslag. Din läkare kommer att rekommendera att du tar en av dessa läkemedel oralt en gång eller två gånger per dag för att lindra bältros symptom.

ANSIKTSVATTEN

Enkel Bältros Cure


Några fall av bältros resulterar i extremt svåra och smärtsamma utslag som kräver lokal vård samt oral medicinering. I dessa fall kan din läkare ordinera en nervdämpande kräm eller lokalbedövning i lotion. Lidokain är den mest förskrivna kräm för bältros och är lätt att applicera. Du måste gnugga bara en liten bit av lidokain på utslag för smärtlindring.

rigorös rengöring

Enkel Bältros Cure


Att hålla sig ren kan verka som en alltför grundläggande behandlingsalternativ för bältros, men bor sanitära är faktiskt det mest effektiva sättet att bekämpa detta virus. Eftersom bältros utslag börjar läka, kommer gupp blister och lätt kan sprida viruset till andra delar av huden. Genom att tvätta rash- och blister-drabbade området flera gånger om dagen med tvål och vatten, kan du innehålla utbrottet och befria er från bältros snabbare.