XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Epitaph app


Ett epitafium personalises en gravsten genom att göra ett uttalande som koncist sammanfattar en människas liv. Kyrkogårdar är fascinerande platser; del av lockelsen är att läsa epitaphs och spekulera om den typ av person som är begravd där. Ett sätt att få epitafium du vill - och det är en permanent deklaration - är att skriva det själv.

kända epitaphs

Kända människor har några reflekterande epitaphs. Författare Oscar Wilde har en välbesökt grav som bär orden "Alien tårar kommer att fylla för honom synd lång bruten Erne, för hans sörjande blir utstötta och utstötta alltid sörjer." I stil med vilken han blivit känd, Frank Sinatra valde "Det bästa är ändå att komma." Efter Jesse James sköts, begravdes han med en gravsten som deklarerar "Mördad av en förrädare och en fegis vars namn är inte värdig att visas här."

Personlig

Enligt Kända citat, Bette Davis gjorde ett starkt personligt uttalande med sin gravskrift som lyder "Hon gjorde det den hårda vägen." Vissa epitaphs är humoristiska, såsom en av en okänd tandläkare, "Stranger! Närma sig denna plats med gravitationen. John Brown fyller sin sista hålighet." Andra vill göra en deklaration som inte lämnar något tvivel om personens karaktär, till exempel ". Hon levde ett extra liv" "En del älskade henne, och en del hatade henne alla hade en åsikt", eller

inspirera

När det gäller inspirerande epitaphs ställa George Washington ett gott exempel med orden: "Titta in i portaler av evighet lär att människans broderskap är inspirerad av Guds ord,. Då alla fördomar ras försvann bort" Quincy Memorial föreslår fraser såsom "Han förändrat våra liv till det bättre" eller "En vårdande, dela personen" för inspirerande epitaphs.

Poesi

Shakespeare, alltid en man bra med ord, varnade gravplundrare inte störa honom. Även om hans epitafium skriven på engelska av tiden, kan vi fortfarande förstå det: "Good frend för Jesus skull underlåta att gräva damm encloseded heare Blest vara ye man YT sapres thes stenar och förbannad vare den yt flyttar mina ben.. " Ett annat val är "Gå frid bland buller och brådska, och minns vilken fred där kan vara i tystnad."

Filosofi

Karl Marx är ett bra exempel på någon som hade sin filosofi inristat på hans gravsten: ". Arbetare i alla länder förena har Filosoferna bara tolkat världen på olika sätt, poängen är att ändra det." Andra filosofiska epitaphs är uttalanden som: "Han visste var han skulle" eller "Hon gjorde det hennes sätt."

Religiös

Människor av tro kan välja ett citat från Bibeln eller Koranen, såsom "När Kristus kom och tog mig hem, vilken glädje fyllde mitt hjärta" eller "Underbart som din kärlek för oss." Muslimer betydelse tenderar att ha långa epitaphs. De från vanliga bakgrunder har dock enklare sådana, såsom "Detta är grav Fatima-Khatun. Dotter till Mustafa. Fatiha för hennes själ."