XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Exponerad Vs. proaktiv


Proactiv och Utsatt är populära akne behandlingssystem som används för att rensa upp mild till måttlig akne. Acne är en vanlig hudsjukdom som orsakar finnar. Proactiv och Exposed penetrera huden för att rensa igensatta porer av olja, döda hudceller och bakterier. Det yttersta målet för båda produkterna är att rensa upp besvärande akne, skapa en jämn hudton och förhindra nya akne bildas.

Fördelar

Som en akne behandlingssystem har Proactiv fått positiv kritik från kunder och kändis personas. Proactiv påstående att produkten dödar bakterier i porerna och lämnar friska acne-fri hud blir mer trovärdig genom det faktum att produkten är skapandet av Stanford-utbildad certifierad hudläkare. Antimicrobial akne läkemedel med växter är de ingredienser som används för att producera frisk hud. Utsatt akne erbjuder symptomlindring och inga ständiga biverkningar för användarna; män och kvinnor kommer att se någon överdriven torrhet i huden vid behandling av rodnad, irritation, klåda, inflammation och ärrbildning. Produkten lindrar mild till måttlig akne liksom allvarligare akne som skapar knölar och cystor. Utsatt använder en synergistisk system som kombinerar ingredienser från vetenskapen och naturen för att skapa en produkt som förnyar huden.

Nackdelar

Användare av Proactiv har klagat överdriven torrhet i huden som orsakas av normal användning av produkten. Det finns en lista över göra och inte göra när du använder acne system som måste följas för att förhindra irritation och torrhet. Användare bör ta hänsyn till när man använder Proactiv och skydda huden från överdriven exponering för solen. Användare av Exposed klagar över försämrad akne under första användningen. Utsatt tar längre tid innan produkten aktiveras och börjar bekämpa de bakterier som orsakar akne. I vissa fall behövs ett muntligt tillägg. En probiotiska komplex kan köpas separat från den aktuella acne systemet internt bekämpa akne.

Garanti

Proactiv har en 60-dagars pengarna tillbaka garanti och Utsatt erbjuder helårs pengarna tillbaka garanti för alla kunder som är missnöjda med sin produkt. Ett automatiskt leveranssystem kan vara set-up för både akne behandlingssystem som börjar med en order levereras var 60 dagar, om så önskas.

Kundsupport

Proactiv och Utsatt har vardera en 24/7 callcenter och en online kundsupport system där kunderna kan ställa frågor och / eller beställa produkter. Online kund vittnesmål föredrar Proactiv produktretursystemet överexponerad med kunder uttrycker svårt att åter produkt för utsatta.

Kosta

Priset för Proactive trestegs akne behandling systemet startar på £ 12.90 och £ 19,40 för Proactiv Plus Deluxe System eller proactiv Plus Total System, i maj 2010. Utsatt akne behandlingssystem varierar i pris från £ 16,20 för en 30-dagars fyrdelade tillförseln till £ 32,40 för en 60-dagars fem bit leverans, eller en 60-dagars sex bit försörjningen. Det finns en £ 6 kostnadsskillnaden mellan medlemmen och tredje system med en fem bit system för icke-medlemmar kostar £ 38,90 och en sex bit tredje systemet kostar £ 45,40, som i maj 2010.