XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Facial övningar att bygga käkmusklerna


Den vanligaste skälet till att folk utövar sina ansikten är att bromsa åldrandeprocessen. Övningarna är också ses som fördelaktigt för dem som är på väg att genomgå någon typ av ansiktsbehandling eller plastikkirurgi, upplever särskilt stress (en slags "ansiktsmassage"), eller strävar efter att få bättre spridning i ansiktet. Facial övningar kan också stärka ansiktsmusklerna i allmänhet, inklusive käkmusklerna. Dessa övningar innebär vanligtvis en gnidning eller knådning av ansiktet med tummen och pekfingret, och kan utföras av en professionell eller hemma.

En FÖREBÅDANDE Obs

Innan du överväga ansikts övningar för att bygga käkmusklerna eller av någon annan anledning, finns det några saker du kanske vill veta. I motsats till förespråkarna för ansikts övningar, vissa experter, inklusive Seattlebaserade ansikts plastikkirurg Dr Naficy, varnar det finns ingen riktig bevis på att ansikts övningar göra något för att stoppa ansiktet naturliga åldrandet eller bygga muskler - inklusive käkmusklerna. I själva verket, ansikts övningar faktiskt öka hastigheten med vilken ansiktet åldrar, eftersom övningarna själva innebär rycka, gnugga och andra åtgärder som kan "bära" på huden. Om starka käkmusklerna är inte värda den möjliga slitage, kanske du vill undvika ansikts övningar.

session Time

Plan på cirka 15 minuter per ansikts träningspass. En typisk ansikte övning varar cirka 15 minuter, men "workout" längder varierar. Du kanske vill utöva ditt ansikte för bara några minuter, inte bara för att bygga käkmusklerna men kanske också för att lindra stress mellan klienter i arbetet. Några allvarligare ansikte motionärer kan spendera 30 till 45 minuter per dag tränar.

Två sätt

Det finns flera typer av ansikts övningar, som i allmänhet kan delas upp i två kategorier: professionella och at-home. Den professionella variation innebär en kvalificerad läkare eller massageterapeut, medan hemma version innebär endast ägaren av ansiktet. Båda versionerna innebär att gnida eller massera olika områden i ansiktet, från kinderna till hakan, från ögonlocken till pannan till näsan. Detta åstadkoms typiskt med tummen och pekfingret och kan variera från en mild knådning till en hård massage. Sådana övningar kan leda till starkare käkmusklerna - och starkare ansiktsmusklerna i allmänhet - liksom ett ansikte som åldras långsammare.