XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Felsökning en utomhus låg spänning belysning problem


Utomhus lågspänning belysning är en enkel och enkel lösning för att försköna din trädgård och gångvägar. Liksom alla utomhus produkt, kan de vara känsliga för väder skador och behöver reparera med jämna mellanrum. De är också ganska lätt att skada med en grästrimmer --- så var försiktig. Kit är billiga, så ersätter delar kan helt enkelt vara en mater av cannibalizing en ny sats. Om du fortsätter att ha problem kan du felsöka ljus.

Instruktioner

1 Minska motståndet i kabeln om dina lampor verkar dim. Ändra det från 16-gauge till 14-gauge, och så vidare. Även om du är väl inom gränserna för kabelmätare, är antalet lampor och transformator detta värt ett skott.

2 Använd full kapacitet av transformatorn. Om transformator kan hantera 100 watt, använder 10, 10-watts lampor, till exempel. Använd alltid minst halva kapaciteten hos transformatorn att minska förtida LAMPFEL.

3 Minska belastningen på transformatorn. Om lamporna blinkar på och av hela tiden, är transformatorn överbelastad. Den totala lampor wattal får inte överstiga transformatorns rating.

4 Byt ut glödlampan om fixturen inte lyser. Kontrollera även att kontakterna pressas samman så tätt som möjligt.

5 Ändra kabeln om du får lägre ljusflöde i slutet av kabeln. Transformatorns watt bestämmer minimikabelmätare. 217-300 watt behöver 12 gauge; 157-216 watt behöver 14; 121-156 watt behöver 16 och 0-120 watt behöver 18.

6 Kontrollera att du har minst 10 fot mellan transformatorn och det första ljuset om lampor fortsätter att bränna ut.