XXXXX.com  Home
importcarsite.com  HuvudsidaEn födelsedag firandet är en efterlängtade händelse i livet för en snart kommer att vara nio år gammal. Party planering för en pojke i denna ålder är fortfarande en relativt enkel uppgift som barnen är fortfarande tillräckligt ung för att njuta av ett brett utbud av parti teman och stilar. Ta din sons hobbies, intressen och personlighet beaktas vid beslut om rätt typ av parti.

tema Party

Håll ett tema part för din 9-åring. Teman kan göras från nästan vilket ämne som helst tänkbara. Din son har sannolikt några starka sympatier och intressen. Form dessa i grunden för hans parti. Plan spel, välja dekorationer och anpassa tårta och livsmedel för att passa med temat. Om du väljer ett gemensamt tema som en superhjälte eller racer parti, är chansen att du har lätt för att hitta ditt parti leveranser. Mer obskyra teman kan innebära hemgjorda dekorationer och tillbehör, men kommer sannolikt att lämna en stor inverkan på de unga part gäster.

Speciell dag

För vissa 9-åriga pojkar, kan tanken på att samla med en stor grupp kamrater vara skrämmande och överväldigande. Om din son är lite blyg planen en liten födelsedags händelse med en av hans bästa vänner. Detta kommer att ge honom en chans att umgås med någon i en miljö han är bekväm med. Har honom välja en speciell plats som ett museum eller park som han skulle vilja besöka och tillbringa dagen där med sin vän. Avsluta händelse födelsedag med en speciell middag på en restaurang, följt av kakan.

vinter Party

Bilden av födelsedagsfest en 9-årig s kan innebära att simma i trädgården poolen eller har en grill komplett med utomhusspel. För en pojke född i de kallare månaderna på året, dessa händelser är vanligtvis inte ett parti alternativ, men det finns många vinteraktiviteter ett barn kan njuta av. Om han alltid har drömt om en pool part, hyra ut en inomhusanläggning för dagen. För dem som bor i ett område som är benägna att massor av snö, har ett parti som drar nytta av detta. Håll snögubbe bygga tävlingar, snöbollskrig eller släde ner för backen. Du kan fortfarande grilla upp hamburgare och korv utanför, men bara huvudet in för att värma upp när det är dags att äta.