XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Fördelar med Anti-Reflex beläggning på glasögon


Dagens glasögon skiljer sig mycket från originalen. Förbättringar såsom antireflexbeläggning bidra till att ge tydligare vision och göra glasögonen mer hållbara. Antireflexbeläggning är en beläggning av metalloxider som tillämpas på båda sidor av glasen. Flera lager gå på linsen, var beräknad för att minska bländning lager.

Förbättrad Night Vision

Ett annat namn för antireflexbeläggning är antireflexbeläggning. Tänk på mörkerkörning, och skenet av mötande strålkastare. Mötande bilar och fordon bakom dig kastar starka strålar. AR (anti-reflex) beläggning bort bländning, reflexer och ljusgårdar, vilket leder till en säkrare, mer bekväm körning.

Easing Computer-Använd Induced överansträngning

Om du arbetar under långa perioder på datorn, kan du uppleva ögontrötthet på grund av bländning (reflekterat ljus) från skärmen. Bländning minskning gör det möjligt att arbeta i komfort för längre perioder.

Minska svårigheter till följd av dålig belysning

I en dåligt upplyst rum ögat stammar att se, vilket resulterar i huvudvärk och trötta ögon. Antireflexbeläggning avlägsnar reflektioner från omgivande ljus som kommer in linserna, vilket stärker kvaliteten på ljuset i ett svagt upplyst rum. Denna minskning hjälper också i ett starkt upplyst rum.

Förbättra synskärpan

Vi ser när ljusstrålar når vår näthinna. Glasögon att fokusera ljuset, men de återspeglar också ljus bort från näthinnan. Obelagda plastlinser tillåter cirka 91% av ljuset igenom. Resten går förlorad till eftertanke. En antireflexbehandling ger mer ljus att passera. Detta är särskilt relevant om du har hög indexlins eftersom de reflekterar mer ljus än vanliga plastlinser. Minskad reflektion ger också bilder till skarpare kontrast, och därmed förbättra deras kvalitet.

Minska Reflektion på Sunglass Interiör

När du står med ryggen mot solen, solljus från insidan av linsen speglar på dina ögon. Så medan den starkt ljus och bländning som kommer från framför dig minskas med den mörka linsen, är det fördelaktigt att be om antireflexbehandling som skall tillämpas på den inre sidan av solglasögon linser för att minska bländning från bakom dig.

Gör dina ögon mer synliga

Externa reflektioner studsa obestruket lins och hindra att en användare ser på dina ögon. En antireflexbeläggning låter ljus genom, gör dina ögon mer synliga. Detta gör också för bättre fotografier.