XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Gag gåva idéer för 75th födelse


Gag gåvor för en 75: e födelsedag bör endast göras om gåva mottagaren har ett sinne för humor. Det sista du vill göra är förolämpa någon på sin födelsedag. Överväga att ha gag gåvor som firar hur mycket personen har gått igenom om födelsedag flickan är normalt inte mottaglig för att göra narr av sig själv.

Custom Funny Shirts

Roliga t-skjortor gör en stor gåva eftersom killen födelsedag kan njuta av gåvan en stund efter firandet. Detta långvariga gåva hjälper din vän för att minnas de roliga gånger han hade den dagen liksom tanken du sätter in gåvan. Överväg att göra din väns 75-årsdag en årsdagen av när han vände 21. Du kan ha en beställnings- skjorta eller tröja gjord som säger, "Fira den 54: e årsdagen av min 21-årsdag." Skjortan är ett roligt sätt att se på på 75, som trots allt är bara en siffra. En annan rolig talesätt är "Du tittar på den nya och förbättrade 75th modell! (74th modell nu upphört)." Denna skjorta sänder budskapet att du bara får finare med åldern.

Flaska vin

En annan stor gaggåva är att få den 75: e födelsedag gal en flaska vin som var corked samma år av hennes födelse. Lägg till ett kort säga: "Denna flaska vin vet precis hur du känner! Kolla året gjordes" Gåvan kommer att vara en stor sak att dela med vänner och familj som deltar i firandet födelsedag, och det kommer att ge mottagaren en smak av året hon föddes.

Novelty Golfbollar i recept Flaskor

Olika företag nu förpacknings golfbollar i falska "PARscription" flaskor. Golfbollarna kan ha anpassade meddelanden tryckt på dem, inklusive födelsedag din vän, tillsammans med ett citat som "Lite golf kan bota allt --- även ålderdom." Men var försiktig när jag säger något sådant. Om du inte vet mottagaren är en joker själv, kanske du vill hålla sig borta från ålders skämt för att inte såra honom.