XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Gag gåvor för en 50


Roterande 50 år gammal är en viktig milstolpe i ens liv. Medan vissa kommer att omfatta roterande 50, andra fruktar det som pesten som vändpunkten från att vara medelålders att vara gammal. För den person otålig över roterande 50, ge honom rolig gag gåvor som reta honom om att få gammal i en godmodig sätt.

50 Oldie presentkorgar

Presentera personen roterande 50 med en gåva korg full av artiklar för äldre. En rolig gåva korg kommer att innehålla en falsk par av tandproteser och tandproteser grädde, extra tjocka glasögon, en stor tryckt bok, fiberpulver drink mix, artrit grädde och en flaska beskära juice. En annan sats för kvinnor är en het flush kit, att retas en kvinna om att gå igenom "förändringen." Denna korg är fylld med både en handhållen fläkt och en batteridriven minifläkt, stämningsstabiliserande "piller", som faktiskt är färgrik, godis belagda choklad i ett gammalt recept flaska, stora is-förpackningar och en T- shirt med ett roligt ordstäv på den såsom "blodvallning i Progress. Outta My Way!" eller "Fara maj Hot Flash som helst!"

Oldie Skyltar och certifikat

För någon roterande 50, en rolig gåva som de kan hänga upp i sitt hem är en "officiella Oldie" certifikat som påstår att hans bästa år bakom sig. Du kan också ge honom en rolig försiktighet skylt som varnar för att den nya 50-åriga "kan försöka agera unga i ett desperat försök att hänga på hans ungdom." Andra ord för skylten inkluderar "försiktighet, senior ögonblick pågår" och "försiktighet, kan få dig att sova med oändliga berättelser om sin ungdom." En annan idé är en liten kort gjord för att likna ett visitkort som säger, "Officiell medlem av oldie Club."

Tidskrifter och böcker

Presentera honom med en bunt AARP tidningar lindade med en båge och ett abonnemang sign-up kort på toppen. En annan idé är en uppsättning av stora tryckta böcker komplett med ett förstoringsglas. Också en bok om åldrande graciöst eller "glädje" att få äldre är humoristisk idé. En annan idé är att ge honom en katalog över klasser anriknings att ta som är inriktad mot äldre. Cirkel de som en äldre person kan åtnjuta, såsom en sticknings klass eller shuffleboard lektioner.

roligt ord

Ge personen roterande 50 en T-shirt med en humoristisk ordstäv på det i samband med att bli gammal. En idé är, "Jag är inte 50! Det är bara 20-årsdagen av min 30-årsdag!", Eller "Jag är inte 50! Jag är 21 med 29 års erfarenhet!" I stället för T-shirts, är en annan idé att ge personen en burk full av 50 uttalanden som dessa. Personen kan välja ett för att läsa från burken för var och en av de nästa 50 dagarna.