XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

GE Smartwater varmvattenberedare Felsökning


Problem med GE Smartwater elektriska varmvattenberedare kan relateras till varmvattenberedaren inte ger tillräckligt varmt vatten, varmvattenberedaren ger inget varmvatten och vattnet är för varmt. Konstiga ljud är också ett problem. En läckande övertrycksventil är en tryckuppbyggnad fråga, och du bör ha systemet kontrolleras av en kvalificerad rörmokare. Alla andra frågor som du kan felsöka själv.

Instruktioner

1 Vänta tills varmvattenberedaren att återhämta sig om du har använt mer varmvatten än normalt och vattenförbrukning har överskridit utbudet.

2 Kontrollera om säkringar eller kastas brytare på huvudströmpanelen om GE Smartwater vattenvärmaren inte återhämta sig och vattnet kommer inte få heta. Byt ut säkringen eller återställ brytaren.

3 Kontrollera efter läckage runt huset om dina räkningar är för höga. GE Smartwater varmvattenberedare kan arbeta alltför hårt och att mata läckor.

4 Öka termostat för värmaren om vattentemperaturen är för låg. Kom ihåg att omgivningstemperaturen har en effekt på effektiviteten i vattenvärmaren. Vintern kan orsaka varmvattenberedare måste arbeta hårdare. Det inkommande vattnet från gatan blir kallare också. Justera temperaturen med hjälp av temperaturreglaget (termostaten) bakom jackan åtkomstpanelen. Ta bort panelen med en stjärnskruvmejsel och justera ratten med en platt skruvmejsel. Gå inte för varmt - vatten vid 68,3 grader C kan brinna i cirka en sekund.

5 Minska GE Smartwater termostat om vattentemperaturen är för hög. Minska inte det så mycket att diskmaskinen inte rengöra rätter ordentligt. Diskmaskiner behöver 51,7 grader C för att fungera.

6 Töm tanken genom att låta det svalna, stänga av vattentillförseln och fästa en trädgårdsslang till tömningsventilen på botten av tanken om GE Smartwater varmvattenberedare gör konstiga ljud. Sediment kan ha byggt upp. Låt tanken rinna och sedan stänga ventilen och låta tanken att fylla igen. Om bruset kvarstår, eller om det finns ihållande läckage, inte från överströmningsventilen, varmvattenberedaren har nått sin uttjänta och behöver bytas ut.