XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Golf Club framställningen av komponenter


Gör din egen golfklubbor kan vara ett enkelt och billigare - för att inte tala roligt - sätt att få en fullständig uppsättning klubbor. Att bygga klubbarna är ganska lätt när du kan samla alla delar. Nedan hittar du en översikt över de bitar som behövs för att bygga en egen uppsättning av golfklubbor och hur man bestämmer vilka element bäst passar ditt golfspel.

Woods

Alla älskar att ha en stor drivkraft i påsen för att träffa enheter från tee. Men när du gör dina egna klubbor, är graden av loft på en förare det viktigaste beslut du kommer att göra. Om du tenderar att slå bollen på en låg bana, välj en förare med en högre grad av loft. Enligt Golfsmith, kommer spelare som inte slår sin 6-järn åtminstone 150 yards sannolikt få mer distans genom att välja en förare med en högre loft.

Järn

För de flesta golfare, köpa strykjärn med en hög bana Betyget är bäst. Höga bana klubbar hjälpa golfare få bollen i luften lättare, vilket kan vara till stor hjälp när man pekar ut den grova. Den andra viktiga aspekten av att välja en lämplig järn är förlåtelse. Bollar som inte träffas på sweet spot lämnar klubbhuvudet med en skiva eller hooking spinn och kan leda till högre betyg. Förlåtelse är också en annan aspekt att beakta när man väljer ett strykjärn. Golfare som inte regelbundet slår bollen på sweet spot bör välja en mer förlåtande järn. När man bygger strykjärn, också överväga om du vill smidda eller rostfritt järn stål. Smidda järnklubbor har i allmänhet en mjukare känsla än rostfritt stål.

axlar

Stål eller grafit: det är den första frågan golf club beslutsfattare bör svara. Om svaret är grafit, då måste man bestämma flex av axeln du letar efter. Enligt Golfsmith, är den viktigaste faktorn för graden av flex svinghastighet. Generellt gäller att ju snabbare en person svänger, bör styvare axeln vara. Golfare som väljer stålskaft är i allmänhet spelare som är starkare och spela med "känsla." Återigen bör den bästa faktorn för flex val vara svinghastighet, vilket ses i fjärran. Ju större avstånd, desto snabbare en spelare svänger.

Greppar

Ett stort utbud av grepp alternativ finns för närvarande tillgängliga, och rätt grepp beror främst på personliga preferenser av golfare. Golfare som är benägna att få svettiga händer samtidigt som du spelar golf kan överväga hårdare grepp.

extramaterial

Förutom de viktigaste komponenterna i klubb gör, måste du också använda objekt såsom epoxi och tejp för att hjälpa till att sätta klubbarna tillsammans. Du kan hitta listor på nätet av material som behövs för att sätta klubb elementen.