XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Goody bag idéer för ett barns födelsedagsfest


Goody påsar finns även barnfödelsedagsfest tradition, men de kan vara dyra och tröttsamma när den är fylld med värdelösa prydnadssaker. Ett kreativt förhållningssätt till den vanliga goodypåse idé kommer att uppskattas av både barn och föräldrar. Goody bags krävs inte, men de är en vänlig gest för att visa uppskattning för dina gäster om du väljer att ge dem.

tema Goodies

Välj ett tema och välj gynnar som matchar temat. Till exempel, för en pool eller beach party, ge varje barn en plast strand hink fylld med en spade, solglasögon, uppblåsbar badboll och flipflopsandaler.

användbara artiklar

Fyll en påse med artiklar som barnen kan använda i stället för att kasta in en skräp låda och glömma dem. Trottoaren krita, bubblor, hantverk projekt, tillfälliga tatueringar och klistermärken kan alla användas upp, möjligen även i partiet självt.

gag gåvor

Barnen kan ha en stor tid med fåniga leksaker som pruttkudde, vattenballonger, Groucho Marx näsa glasögon, finger fällor, magiska trick och klibbiga händer. Om du har en massa barn som deltar, försök att inte ge leksaker som kan komma ur handen eller vara särskilt irriterande för vuxna.

aktiviteter

Fyll en goody bag med saker för barnen att göra som små spel, kort, vattenkanoner, kritor, yo-yos, drakar och lera. Barnen kan leka med dem på festen om de vill och sedan ta dem hem för att spela med senare. Gör en mix CD med låtar att spela på festen och lägga en kopia i varje påse.