XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Gör det själv Kalla Frames


Växtsäsonger varierar i olika regioner i landet. Att förlänga växtsäsongen, bygga en enkel kall ram. Starta växtsäsongen tidigare genom att plantera frön i en kall ram flera veckor tidigare än i trädgården. Harden av unga plantor började inomhus i en kall ram för att hjälpa dem acklimatisera bättre utomhus. Dessutom att plantera grödor som behöver längre växtperioder i en kall ram förlänga växtsäsongen i kallare temperaturer. Sedan, vid slutet av växtsäsongen, använda en kall ram till övervintra vilande växter som annars inte skulle överleva vintern.

Instruktioner

1 Leta reda på en gammal fönster med glas intakt. Detta kommer att bli locket på den kalla ramen. Välja en storlek som är bekväm att nå över för enkel åtkomst till växter.

2 Mät fyra sidor fönsterkarmen.

3 Skär fyra skivor för sidorna av kallbänk. Skär två vardera längden och bredden för att matcha storleken på fönsterkarmen. Skivorna, när man står upprätt på långsidan, bör vara minst 8-inches i höjd för att skapa de upprättstående sidorna av kallbänk.

4 Stå skivorna på sina långa kanter och hamra ihop dem i kanterna, för att bilda en ram form. Hammare trä spik för att bilda en öppen, bottenlös rutan till storleken på fönsterkarmen. Fönsterramen kommer att sitta på toppen av på toppen av denna ruta.

5 Lägg fönsterramen ovanpå träram.

6 Fäst tunga gångjärn för att ansluta sig till fönsterramen till toppen sidoväggen av ramen, som kommer att tillåta öppning och stängning av ramen.

7 Förbered marken där du vill att kallbänk genom att arbeta jorden och lägga till några näringsämnen som kan behövas.

8 Placera ramen och ställ in den på plats.