XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Gratis DIY planer för en inbyggd säng


Inbyggda i sängar används ofta i loft, hålor, stugor och timmerhus. De är oftast enkla design, och är konstruerade av standardkonstruktion timmer. Människor väljer att bygga dessa typer av sängar eftersom de är billiga, långvarig, och snabbt att bygga. När ramen är byggd, är allt som behöver göras är att ställa rutan våren och madrass ovanpå. Då den är redo för sängkläder, och så småningom din nattsömn.

Instruktioner

1 Set två 73-tums skivor på kant, parallell, och 28 inches isär. Ställ två 28-tums skivor vinkelrätt mellan dem så att de är på kanten, och 70 inches isär. Skruven genom 73-tums skivor, och i ändarna av de 28-tums skivor. Du bör ha en 31-by-73-tums ram. Använd åtta skruvar för denna uppgift.

2 Ställ två 28-tums skivor inuti ramen så att de är på kanten, och parallellt med de två andra 28-tums skivor. Det bör finnas en 28-tums ombord 18 inches bort från varandra 28-tums ombord på ramen. Skruven genom 73-tums skivor, och i dessa 28-tums skivor. Använd åtta skruvar för denna uppgift.

3 Använd regeldetektor att lokalisera reglar i väggen där du föredrar att montera din säng. Positionera ramen mot väggen så en 73-tums ombord är platt mot väggen, parallellt med golvet, och 12 inches ovanför golvet. Skruv genom 73-tums ombord och i reglarna. Använd fyra skruvar för denna uppgift.

4 Skruv en 15 och den 1/2-tums ombord på insidan av båda hörnen av ramen som är motsatt den sida av väggen. Styrelsens 4-tums bred yta ska vara platt mot 73-tums ombord. Skruven genom 73-tums ombord, och i 15 halv-tums skivor. Använd fyra skruvar för denna uppgift.

5 Lägg ditt plywood över ramen så att alla kanter är i jämnhöjd. Skruv genom plywood, och in i ramen. Använd 12 skruvar för denna uppgift.