XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Guld & Bourgogne centerpieces app


Blanda färska blommor, icke-blom- objekt och målade tillbehör för att göra eleganta guld och vinrött center för ett bröllop, gala eller formell middag. Kombinera speglade plattor och ljuslyktor eller värmeljus för att öka gnistan för en vinterbröllop eller lägga stil på buffébord. Skapa låga, långa center att uppmuntra konversation eller mäktiga center för dramatisk effekt. Inte bara för jul och vinterbröllop, guld och vinrött center lägga till en elegant touch till inredningen.

Blommor center

Vinröda rosor, kallor och hortensior ihop med klassiska julstjärnor eleganta arrangemang med en semester touch. För att undvika att vara öppet jul-inriktade eller en helgfri arrangemang blanda amaryllis och tulpaner med vita blommor bundna i satiny guld band. Använd guld fartyg eller vas fyllmedel för att lägga gyllene accenter till en helt naturlig och blommig mittpunkten.

Icke-blommor centerpieces

Spray målade konstgjorda växter, sprayer guld pärlor och vinröda juveler eller kristaller, fjädrar och glittrande ting plockar kombineras för att skapa en fantastisk och rik arrangemang, särskilt för huvud tabeller. Arrangemang av enstaka fjädrar eller sprayer omgivna av ljus och bord sprider kontrast väl med enkla bordsdukar och minimala dekorationer.

kombinationscenter

Blanda blommor, fjädrar, sprayer av pärlor och värmeljus eller ljuslyktor att skapa en flerdimensionell mitt som omfattar någon semester eller händelse. Spår av sidenband kikar ut mellan liljor och rosor, kompletteras med ting plockar och fjäder plymer, bildar fantastiska center som anpassar sig till alla typer av evenemang.

Pomanders och Candle Arrangements

Sprutade guld blad och blommor arrangeras med vinröda blommor för att bilda pomanders, eller kyssa bollar, gör skattade och eleganta arrangemang hängas över bord för en upp och nedvänd utseende. Monterad högt nog över bord för att undvika oavsiktliga bränder, ihopparning poms med grupper av värmeljus och ljuslyktor skapar en skiktad effekt utan att hindra samtal.